Micul dejun în grădină

Damblalele mele cu micul dejun afară, mai ales atunci când timpul este de la minunat în sus, continuă. Şi totuşi anul acesta n-am avut parte de această activitate. Am ieşit de câteva ori pe balcon de când am iarba în faţa blocului, dar nu se compară.. Speram la aşa ceva de Paşti la Ineu, dar vremea de noiembrie nu a fost de aceeaşi părere…

Aşa că… duminică plăcută!

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Dacă vreţi vreodată să mă invitaţi la masă, cred că se poate observa care masă a zilei nu voi refuza niciodată… evident, dacă e în aer liber şi e rost de savurat ;)

5 comentarii

  1. Da, cu siguranta si mie mi-ar place sa servesc micul dejun intr-unul din locurile de mai sus ;). Nici eu nu am gradina, locuiesc intr-un apartament (bine macar ca e la parter, in Bucurest locuiam muuult mai sus) dar speram intr-o zi sa avem casuta noastra cu o gradina colorata si simpatica :).

  2. Sunt deja convins ca n-ai alergie la nici o balarie :D. Eu uitandu-ma la vreo 2 deja ma sufoc. Dar de frumos e ferumos, e rai :). Par genul acela de mese muncite de sot ca sa aiba parte de recunostiinta doamnei pana in seara zilei (insa de regula recunostiinta e reprezentata de un pupic iubitor pe frunte, ca asa-i soarta cruda :D)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.