Breakfast in bed

Mă abţin de mai bine de o săptămână de la a scrie despre acest subiect, dar ce altă dimineaţă mai potrivită pentru a-l atinge există, dacă nu o dimineaţă de sâmbătă? Nu mai ştiu cum am dat de unele din pozele pe care o să vi le arat, probabil căutând diverse variante de mic dejun, cert este că am fost cucerită de ele.

Bun, toată săptămâna m-am trezit greu şi aproape în fiecare dimineaţă am ieşit pe uşă fără să fi mâncat ceva. Normal că pe la 9 îmi era foame şi mă visam luând micul dejun undeva… departe sau chiar acasă în pat (în dimineţile ploioase nu cred că există ceva ce să-mi doresc mai mult). Şi pentru că şi weekend-ul va fi unul în care 60% voi lucra, răsfăţul să fie micul dejun atunci. Dacă şi pentru voi e aproximativ la fel, mai jos vă aşteaptă câteva impulsuri de inspiraţie.

Bună dimineaţa! ;)

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

8 comentarii

  1. Foarte fain! Era o vreme cand si eu luam sambata micul dejun in pat. Culmea este ca tocmai acum cand am timp sa fac asta proape in fiecare zi, nu numai ca nu il iau niciodata in pat, dar am inceput sa sar peste el (stiu, nu e sanatos)!

  2. Fetelor, cred ca ma pun sa mai caut astfel de imagini din fascinanta lume chic, cred ca e o idee buna, nu? Mie imi plac foarte mult, mult de tot :)

  3. Eu ma uit cu ochiul experientei si-s mut de admiratie! Cum a reusit tipul ala sa le duc in dormitor fara macar sa verse putin-putin din sucul de portocale sau cafea?! Eu trec prin cercurile iadului cu tavile astea mai ales ca am observat ca e mereu primul lucru observat de doamne.

  4. Heeee, mai nou doar persoanele cu minime veleitati matematice pot comenta pe blog :D. Dar ceva cu o ecuatie diferentiala nu e?! Ca sa te alegi cu o selectie perfecta a esalonului din dreapta clopotului? :P

    1. :)) Mda, s-a întâmplat că nu ma mai puteam apara de spam, era ceva îngrozitor, sute pe zi :(
      Am ajuns astfel la un compromis, desi in loc de calcule as fi preferat intrebari din cărți :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.