Ziua mondială a cărţii + Cartea Săptămânii

După cum vuieşte tot internetul, cred că se cam ştie faptul că azi sărbătorim Ziua Mondială a Cărţii. Nu puteam lăsa evenimentul să treacă fără să-l consemnăm şi aici cumva.

În primul rând eu vreau să vă mulţumesc pentru că de câte ori am organizat aici un concurs cu şi despre cărţi voi aţi răspuns prezent şi m-aţi încurajat să merg mai departe cu aceste demersuri ale mele de a face cadou cărţi. La ultimul concurs organizat am avut ocazia să văd din plin cât de mult aţi îndrăgit ideea, iar eu am făcut pe Iepuraşu‘ încercând să distribui cât mai repede posibil cărţile. Din păcate nici până în ziua ziua de azi nu am primit două din adresele pe care trebuia să le primesc ca să pot trimite cărţile câştigate. Ana, care a câştigat două din cărţile oferite la concurs (Toate dimineţile lumii şi Necăsătoriţii) şi Moisei (Memoriile lui Cellini) nu au revendicat premiul. Pe această cale îi mai rog odată ca până în această seară să-mi trimită adresele lor, în caz contrat vor pierde premiile. Dacă acest lucru se va întâmpla, o să organizez un nou concurs în care le voi oferi… deci staţi pe aproape :)

În al doilea rând vreau să-i mulţumesc lui Nicolae Bratu (şi el un câştigător la concursul precedent), care mi-a trimis cadou cartea sa de traduceri: Poveşti de dragoste de-a lungul timpului (Rimbaud, Verlaine, Appolinaire etc) şi alte mulţumiri pentru traducerea poeziei La Paris, a poetei noastre Ana Blandiana pe care am primit-o ulterior :)

Foto

Şi nu în ultimul rând vreau să menţionez o nouă colaborare Bialog cu o librărie frumoasă cu care mi-am dorit să colaborez încă de anul trecut Librăria Atlas, cu ajutorul căreia o să fac mai multe recomandări din beletristică şi turism. Chiar de azi începând o să vă recomand Cartea Săptămânii pe Bialog. Sub caseta facebook o să găsiţi în fiecare săptămână o carte specială pe care o veţi putea comanda din Librăria Atlas.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.