Mama și copilul – cea mai apreciată carte din România (update)

Titlu: Mama și copilul

Autori: Emil și Herta Căpraru

Editura: Medicală

Anul apariției: 2011 (ediția a VI a)

Nr. pagini: 345

Preț: 71 de lei, dar azi o puțeți achiziționa la 60 de lei de pe librariaonline.ro

UPDATE: La 10 minute după ce a apărut articolul mă sună mami: “măi nu ți-o cumpăra, că ți-am cumpărat-o eu înainte de Crăciun și am uitat să ți-o dau” Și râdem apoi amândouă exact ca și mama și copilul de pe copertă, în definitiv, nimic nu s-a schimbat la nivelul acela interior în care eu mereu o să fiu și o să rămân COPILUL, iar ea, MAMA :) Acum, sunt foarte curioasă de carte și abia aștept să ajung la Ineu și să o iau :)

O aveam și eu la Ineu, recunosc că am citit din ea când eram deja mărișoară (pe la 10-11 ani) și că am găsit în ea informații utile pentru mine ca și copil. Chiar nu aș fi crezut. Mama mi-a spus mai apoi că pentru ea a fost o carte de căpătâi și că popularitatea ei a fost mare încă de la început. Mi-a spus că între timp s-a reeditat și că a văzut prin alte părți și alte ediții. Anii au trecut (că asta știu ei să facă cel ma bine) și eu am crescut și am filat cartea asta prin librării de multe ori, nu că doream să devin mamă atunci, dar mă gândeam că aceasta carte ar fi utilă, ar fi bună, e de ținut în orice casă, nu doar în una în care e pe cale să se nască un copil sau există un copil mic.

Așa că atunci cănd am văzut articolul de pe bookie.ro, în care se vorbește foarte frumos despre această carte, mi-am amintit de ea și de faptul că încă nu mi-am cumpărat-o (și dacă stau să mă gândesc la cât de valoroasă este nici nu e chiar atât de scumpă). Așa că printre următoarele achizții în materie de cărți va fi cu siguranță această carte, atât de populară în România, Mama și Copilul de Emil și Herta Căpraru.

Și pentru că eu mă mai amuz cu semnele, azi noapte am visat că aveam o fetiță mică și extrem de drăgălașă, că era a mea (știam asta) și că nu mi se părea deloc ciudat să o am, așa, gata mare pe la 3 ani :) Și azi văd acest articol. Nu-i așa că e vremea să-mi achiziționez și eu cartea? :D

5 comentarii

  1. Ce draguta e mama ta! :)
    Si ai mei au cartea asta, o editie super veche… adica banuiesc ca e de prin ’87, stiu ca am rasfoit-o si eu cand eram mica.

  2. Oana, pe aceea o am și eu pe la Ineu, eu m-am născut în ’84, cred că a apărut prin ’80 editia respectiva, caci ani buni tot pe aia o vedeam prin casele cunostintelor. Abia astept sa o rasfoiesc pe aceasta :)

  3. Avem un baietel de 2 ani,si pot sa spun ca pana la un an aceasta carte ne-a fost de un real ajutor.Chiar este scrisa de niste profesionisti,parerea mea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.