Iarna la Florești (Oare asta a fost tot?)

Prin alte părți ninge bine, la fel a fost și la noi weekend-ul trecut, acum însă strălucește un soare cât “roata carului” și mă întreb sincer dacă asta a fost tot în materie de iarnă?!? Mie îmi place vara, oare pentru a câta oară vă spun (?) însă și iarna e OK atâta timp cât afară e zăpadă. Ieri, în schimb, a fost o vreme de noiembrie târziu, când a plouat mărunt 24 de ore și în locul zăpezii, și așa puține, așternute săptămâna trecută, s-a așternut (dacă îmi este permis să folosec un cuvânt atât de poetic), de data aceasta, mocirla, noroiul sau cum vrei voi să-i spuneți chestiei ăleia apoase și murdare în care pare că nu ți-ai făcut de săptămâni bune. Well…

Bine măcar că sâmbăta trecută m-am plimbat puțin prin aerul rece și alb de la mine din sat și am surprins câteva imagini cu Floreștiul înzepezit pe jumătate. Poate asta a fost tot. În acest caz, ghiocei a văzut cineva? :)

3 comentarii

  1. Si mie tot vara imi place, soarele, caldura. In Bucuresti a fost azi lapovita, s-a asternut un pic de zapada, dar asta a fost tot. Sincer, daca as fi fost la tara, mi-ar fi placut un strat sanatos de zapada, dar aici in Bucuresti, nu-mi doresc asa ceva.

  2. Daca stau sa ma gandesc ca maine am de condus nici eu nu ma bucur de zapada :) Dar in rest e frumos sa ninga si eu sa stau cu o carte in brate la caldurica :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.