Revelion 2012 – sugestii și planuri

Vreau să vă întreb dacă v-ați gândit pe unde o să vă găseasă prima zi din 2012? Eu, recunosc că am început să mă gândesc… căci anul trecut a fost primul an în care am părăsit țara de revelion și parcă mă încearcă un gând și pentru iarna asta ce va să vie.

Da, Crăciunul e de petrecut în familie, la mine asta se traduce, încă, prin “la Ineu”, dar de revelion parcă n-aș vrea să mai fac ceva de genul Ineu-Arad (nu că ar fi fost ele rele revelioanele petrecute așa, ba unele au fost chiar fff. interesante, cei care au fost prin zonă știu), parcă m-ar bate gândul la un plan, ceva care să mă țină conectată la ceea ce-mi place mie mai mult și mai mult, adică “vandra/hălăduiala/plimbăreala și explorarea” :)

Vin și vă întreb deci, voi v-ați gândit la ceva sau e prea devreme? Numai ce s-a terminat pentru unii vacanța de vară că hop și eu pun întrebări despre vacanța de iarnă, dar na, sunt curioasă și în plus vreau sugestii și pentru mine, poate unii ați avut parte deja de revelioane de vis prin diverse părți…

Cel mai elaborat răspuns va primi un cadou din partea mea, nu vă spun decât că are legătură cu călătoriile :)

Foto

5 comentarii

 1. Ma gandesc sincer sa merg la Budapesta. Am citit intr-un post al tau cum ti-ai petrecut revelionul acolo si ca te-ai simtit excelent. Posibil, daca as avea ceva resurse financiare, as merge prin alte parti… ceva mai exotice (asta pentru ca imi place mult vara)… dar Budapesta este iesirea ideala… PRIMA IESIRE DIN TARA! Sper sa ajung acolo de acest revelion!

 2. Eu mi-am luat mai demult bilete pentru Stuttgart – tot n-am fost niciodata in Germania – dar ma gandesc cu ceva neplacere la asta, o sa fie frig, poate n-o sa-mi placa (iarna nu prea imi place sa calatoresc, sufar rau de frig), poate o sa ma simt singura in Germania pe care mi-o imaginez rece si neprimitoare, etc. Insa e prea tarziu sa ma schimb ceva si poate, totusi, o sa fie frumos :)

 3. Eu Craciunul vreau sa fie aici.
  Ma gandesc intens de ceva vreme ca vreau sa vad Barcelona iarna. Ma gandeam sa caut bilete. Sora mea s-ar bucura:) iar eu as fi cea mai fericita!

  Undeva exista credinta ca totul va fi exact cum trebuie, si toate vor fi exact pe nevoile sufletului meu. Dar dincolo de credinta asta apar cele de “acum”. Master. Examene. Job nou. etc.

  Dar stiu ca daca iti doresti cu adevarat un lucru, acel lucru va lua forma vietii:)

 4. am facut si eu doua revelioane prin tari straine (Ungaria si Austria), dar e prea frig pentru haladuiala. nu prea stiu de ce, dar parca dupa Istanbul mi s-a cam luat de plimbareala. nu ma mai incearca nici un dor de duca. sper sa-mi revin.

 5. Bun, deci ati răspuns toți 4 elaborat, așa că o să trag la sorți zilele astea și anunt cui trimit două numere din National Geographic :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.