The Hangover II

Și am văzut și The Hangover II și am lăsat să treacă zilele fără să vă zic de el, însă cum vine weekend-ul nu vă pot lăsa să-l ratati, căci încă rulează la cinema. Pentru cei familiarizați cu pățaniile din Vegas din prima parte a filmului trebuie precizat că băieții se mută de această dată în Thailanda, unde va avea loc nunta altuia dintre ei, Stu (Ed Helms, Andy din The Office). Deși inițial nu se vrea nicio petrecere a burlacilor, tocmai pentru a se evita ce s-a întâmplat la prima petrecere, invitarea de ultim moment a lui Alan (Zach Galifianakis, ati văzut Due Date?) dă din nou lucrurile peste cap, și le dă rău de tot :)

Ce mai pot să vă spun este că primul film a fost mai funny, dar și la acesta râzi destul mai ales dacă ești într-o pasă bună. Deși nu-s chiar cel mai mare fan al filmelor de acest gen, acesta îmi place, mă face râd așa cum nu prea mai reușesc comediile din ultima vreme. Deci vă recomand o comedie destul de bună în care gașca nebună, Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianakis) și Doug (Justin Bartha) o încurcă rău la Bangkok :)

P.S. Nota 10 pentru coloana sonoră, prima melodie din film (cea pe care aterizează ei în Thailanda) este demențială, trebuie să o caut, dacă dă cineva de ea să mă anunțe !!!

3 comentarii

  1. Deşi mă dau în vânt după comedii hyper-uşoare, asta chiar nu mi-a plăcut, a fost mult sub prima parte! Prea au vrut regizorii să forţeze lucrurile iar clişeul “Chiar nu vă aduceţi aminte ce s-a întâmplat?”, plasat repetitiv în producţie m-a scos din sărite! Nota 5/10, cu condiţia să nu apară şi partea a 3-a…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.