Amintirile n-au preț (update)

2500 de fotografii din care 1700 excelente (in opinia fotografilor) au reușit Dana si Marius Perea să surprindă la nunta noastră. Prin lentila sau lentilele aparatului de fotografiat în ziua de 4 iunie 2011 timpul s-a oprit în loc și mereu când văd imaginile știu că pentru totdeauna, în ziua aceea, noi vom arăta și ne vom simți așa cum se vede acolo.

Ce mi se pare foarte greu acum este să aleg pozele pe care să le încarc pe net, pe Picasa ori Facebook, căci din acest număr impresionat de poze reușite e tortură și nedreptate să elimini. Mai apoi trebuie să le aleg pe cele pentru album, dar pentru asta am nevoie clar, de o noapte nedormită :)

Până mă hotărăsc eu ce să vă arat puteți vedea ce a hotărât fotograful să vă arate pe pagina personală mariusperea.foto. Dacă nu puțeți vedea pozele dați un like paginii și se rezolvă. Cred doar că și lor le-a fost greu să aleagă doar 100 de poze din atâtea. În acest context vreau să le mulțumesc și să-i recomand și altor persoane pentru care amintirile n-au preț.

Am urcat 550 de poze pe picasa :)

8 comentarii

  1. Ato fost atat de frumosi in ziua nuntii voastre! Si pozele sunt intr-adevar foarte reusite! Bine, asta ti-am zis-o de multe ori, peste tot! Sper sa nu te plictisesc repetandu-ma! :)) Fericire va doresc si intelepciune sa treceti peste toate obstacolele impreuna! ;)

  2. Casa de piatra! Ai radiat cu adevarat! Totul a fost la superlativ: rochita, buchetele, accesoriile, chiar si fotografii :)…Felicitari pentru alegerile facute, ati avut o nunta ca in povesti!

  3. Artistică poza! Super faină! Ca toate celelalte! Am reuşit să văd doar o parte din ele! Să fiţi sănătoşi şi să va iubiţi 4 ever! Peace!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.