La cine merge Che pe motocicletă; câștigător concurs!

În urma concursului de săptămâna trecută 14 persoane s-au arătat interesate de cartea oferită în colaborare cu Librariileonline, Librarultau, Librarieonline, Procarti si Universulcartii. Ce mi-a placut cel mai mult a fost ca toata lumea a răspuns elaborat și nu a dat un raspuns numai ca să se afle in treaba, mi s-a parut un lucru pe care toti l-au luat in serios.

Si ca de fiecare data am luat si eu in serios extragerea castigatorului ajutandu-ma de Random.org. Din cei 14 participanti, in ordinea intrarii in concurs (adica in ordinea comentariului lasat care se poate verifica în articolul cu concursul), a câștigat din doar unul, mai exact doar una care a dat comentariul nr.6, pe numele ei de scenă: LeneBarbie :)

O rog frumos pe câștigătoarea noastră să ne lase o adresă la care va primi cartea (mail la contact) ;)

Pe ceilalți vă aștept la următorul concurs, chiar luna viitoare, căci intenția mea este să organizez unul în fiecare lună și să dezvolt această latură a blogului. Cu ajutorul vostru, evident :)

Vă mulțumesc frumos tuturor!

2 comentarii

  1. wow, ce surpriza! Stiu ca sunt norocoasa de obicei, dar de data asta si uitasem ca am participat – tocmai pt. ca m’am concentrat mai mult sa raspund la intrebarea ta despre librariile online :)
    weee, mersi!

  2. Barbie, mâine pun cartea la Poștă, sper să ajungă pe la jumătatea săptămânii viitoare :)
    Felicitări încă odată :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.