Eurovision 2011: Cine câștigă anul acesta?

Sincer, am văzut numai semifinala 2, cea cu România și Moldova și mi se pare un miracol că România a trecut. Dacă anul trecut nu mi-a plăcut melodia și a ajuns pe trei, anul acesta când îmi place chiar mai puțin melodia, oare pe ce loc va termina?

Am mai ascultat și melodiile Franței și Angliei. Și vin să vă întreb: cum să vină un tenor (super voce, super look) la un concurs de muzică pop? Și, de asemenea cum să vină o formație ca Blue (cu faină câștigată deja, cântat cu Elton John) la acest concurs la care este clar că participă cei care nu sunt faimoși încă (faimoși pe plan mondial, mă refer)? Deși sunt cam prea frumoși băieții ăia, nu-i concurs de Mister Eurovion :)

Hmm? Voi ce ziceți?

În rest, tot ce am auzit în semifinala 2 nu mi-a plăcut. Dacă anul trecut aveam favoriți, anul acesta chiar nu am. Nu știu nici cu cine să țin și nu am nici cea mai vagă ideea cine ar putea câștiga. Poate Blue, că îi va vota lumea că îi știe și Londra va organiza la anu nu doar Olimpiada de vară… poate chiar Moldova, m-aș bucura enorm pentu Zdob și Zdub, deși au avut melodii mult mai bune decât acesta cu care participă. Ah… cât de tare ar fi! România în niciun caz, deși are un mesaj foarte bun și pozitiv piesa, iar David nu e român și mai este și foarte drăguț, totuși ceva a lipsit acolo pe scenă, ceva a lipsit cu desăvârșire și acel ceva a fost prezent la Luminița și Sistem, la Paula Seling și Ovi anul trecut. Nu știu ce a lipsit însă.

Voi aveți favoriți? Aveți ideea spre cine se va îndrepta norocul în această seară?

2 comentarii

  1. Eu nu ma uit ca in Romania de obicei iese cu circ si cu scandal si nu am rabdare de asa ceva. Dar Blue? Pentru ce tara participa? Eram head over heels indragostita de Duncan in liceu :)).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.