Jurnal de vacanță agitată

N-am simțit că a fost Paștele, n-am smițit magia, căldura și nici lumina și peste toate am mancat numai o jumate de ou roșu acasă. Am mai păpat unul la Tauț, deci un ou jumate. Și nu pentru că ar fi fost ceva nașpa la această vacanță ci pentru a fost fără îndoială una dintre cele mai solicitante și agitate vacanțe ever. Din 22 până în 26 inclusiv am fost pe drumuri, după cum urmează:

Vineri: Cluj – Ineu (asta după ce Clau a avut o zi de lucru obișnuită, iar eu am avut câteva “treburi” urgente de rezolvat înainte de plecare)

Sâmbătă: Ineu – Arad – Sânleani – Mândruloc – Pâncota – Ineu – Noaptea de Înviere (vizite peste vizite, prieteni, neamuri, din nou prieteni, iarăși neamuri și într-un final slujba de Înviere alături de mami)

Duminică: Tauț (poze), apoi o vizită de mult plănuită la o prietenă dragă, apoi o petrecere de ziua altei prietene. A fost cea mai drăguță zi dintre toate.

Luni: Ineu – Gurba – Șicula – Ineu (să vă zic că tot despre neanuri și cunoștințe a fost vorba?)

Marți: Ineu – Oradea – Cluj… și cam așa am terminat marele turneu de Paște, cu noi abia trăgându-ne sufletul.

Nu sunt genul care își petrece așa Sărbătorile, dar acum chiar s-a impus. Și chiar de au fost distanțe scurte, și chiar de am întâlnit oameni dragi am acumulat o oboseală de zile mari. Am vocea aceea de “obosită moartă”, parcă sunt răgușită, parcă sunt răcită sau așa cumva.

N-am fost plecată peste mări și țări, aș fi vrut eu, deși la postarea anterioară am făcut-o curioasă pe Tomata. N-am avut bafta ei cu vacanța (haha) de primăvară, dar sper să-mi iau revanșă la vară. Și apropo, Tomata dragă, nu știu de ce am pus link spre tine la poza de Paște, nu știu ce a fost cu link-ul, oricum mersi de sesizare :)

Peste toate, a fost din nou Ineul, din nou același drag Ineu. A fost o vreme de iulie weekend-ul trecut, m-am întors puțin bronzată fără să vreau. Acasă a fost bine chiar dacă numai am dormit acolo, în rest m-am transformat într-un Dean Moriarty al vacanței de Paște. Vă mulțumesc din suflet pentru toate urările și sper că voi ați avut Sărbători mai așezate ;)

3 comentarii

  1. Uf… da, totuși visez la o vacanță de relaxare și redescoperire nu la una de antrenare pentru maraton :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.