4 filme pentru duminici ploioase

August Rush… un film atât de emoționant încât nici să plâng nu am putut. N-am mai pățit așa ceva. Este un film pentru familie, poate mai mult pentru partea care se emoționează mai repede din familie, dar oricum un film care îți atinge toate corzile sensibile.

Fetelor, peste toate mai este și cu Jonathan Rhys Meyers pe care eu îl ador, are un magnet inexplicabil.

Love and other drugs… trist, trist, trist, dar hot, hot, hot, nici nu știu cum naiba le-a ieșit combinația. Oricum aș zice că e de văzut acasă nu la cinema :D In rest vă las pe voi să decideți cu cine îl vedeți. E până la urmă o poveste de dragoste.

Old Dogs… îmi zicea cineva că cea mai funny parte din acest film este trailerul, dar cred că s-a înșelat. OK, nu o fi o comedie la fel de bună ca Due Date, dar este o comedie drăguță și asta și m-a binedispus de numa într-o sâmbătă seara. E cu Robin Williams (super funny) și John Travolta (care mie nu-mi place în rolurile de comedie, dar aici chiar a fost mișto). Este de văzut când n-ai altă treabă mai bună de făcut și dacă ai chef de un film, vă zic eu… n-aveți altă treabă mai bună de făcut :)

Un surâs în plină vară… am lăsat intenționat la final cireașa de pe tort, un film românesc vechi. Mai exact o comedie cu Sebastian Pappaiani și Dem Rădulescu de pe vremea tinereții lor și de pe vremea colectivizării. Nu am mai râs așa de multă vreme la un film. Ca și subiect este “beton”, ca abordare este “o comedie politică”, dar care la vremea aceea nu era comedie ci un film cu un subiect extrem de serios. Normal că l-am văzut pe TVR Cultural (sau Internațional, nu mai știu, am dat întâmplător de el pe net). Trebuie să‑l vedeți… nu ați mai văzut voi așa ceva :)

7 comentarii

  1. M-ai facut curios cu ultimul film, o sa il caut sa il vad si eu.
    In schimb, Old Dogs mi s-a parut slabut (imi e dor de Robin Williams cel de demult, din Dna Doubtfire sau Good Morning, Vietnam), iar Love and other drugs o comedioara slabuta, cu actori frumusei…

  2. am vazut recent love and other drugs si mi s-a parut genul de film de care iti e rusine ca iti place, dar asta e, trebuie sa recunosti ca macar o bucatica din suflet ti-a zis “oh maaaaaaaaan”. usurel asa, dar tare dragut

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.