10 lucruri mici care îmi aduc bucurii mari

Ancuța m-a provocat la o altă leapșă drăguță, plină de substanță. Îmi plac aceste lepșe deosebite, îmi dau ocazia să mă gândesc la unele lucruri, care scrise parcă îmi amintesc mai bine cum sunt eu, eu mine, mai ales când sunt numai eu cu mine :)

Deci, o listuță micuță cu 10 lucruri mărunte care îmi fac viața mai frumoasă (doar 10)

1. Să socializez, mult, nu din obligație ci pentru ca pur și simplu mi se pare un mod extraordinar de a evolua. În plus e gratis și practicabil oricând :))

2. Cărțile îmi fac viața mai frumoasă. Să citesc mă relaxează maxim, îmi aduce o bucurie și aproape un necaz atunci când nu am timp suficient pentru a-l dedica lor.

3. Filmele, sunt o pasiune, chiar dacă în ultima vreme, față de anii studenției parcă nu mai am atâta vreme să mă uit la filme, dar oricum iubesc serialele, filmele văzute la cinema sau acasă, dacă aș avea timp destul cred că m-aș uita și la 3-4 filme pe zi.

4. Să vorbesc la telefon, da îmi place să discut cu mama (chiar dacă uneori în contradictoriu) haha, cu prietenele mele cu care mă văd rar. Uneori pot să spun că mai și exagerez, mă întind extrem de mult, și 50 de minute (cred că acesta este și recordul). Clau nu poate pricepe ce am atâta de vorbit :))

5. Să beau un cappuccino în fața calculatorului în timp ce citesc blogurile mele dragi, sau forumurile unde mereu am ceva de zis. Cappuccinoul acela este cel mai savuros din lume, pentru că îl beau în compania multor oameni dragi, virtual.

6. Cheesecake-ul de la Starbucks, pentru ca este foarte gustos, cel mai gustos, dar și pentru că are un preț pe care nu am obiceiul să-l plătesc des. Poate tocmai de aceea se află pe lista asta.

7. Magic FM, pentru fiecare diminață în care-l ascult în mașină, pentru Radioul lui Moș Crăciun, din fiecare iarnă, și pentru multe altele.

8. Serile de vieneri, nu este seară mai relaxantă și mai plăcută de când mă știu eu.

9. Competițiile de patinaj artistic pe care le ador din copilărie.

10. Bialogul, care a devenit o parte importantă din viața mea, mai importantă decât mă las să cred :)

4 comentarii

  1. Am citit numai pe diagonală că nu vreau să mă las influenţată :)) Am primit şi eu leapşa şi urmează sp prestez :D
    Deja m-am regăsit în câteva pe la tine, dar revin după ce-mi expun şi eu plăcerile :))

  2. @Rontziki: pai e de stiut ca ne asemanam :D

    @Monica: Clau nu are nevoie de un numar și oricum nu face parte din lucrurile mici ci din alea “kind of the biggest of my life” :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.