Cum am intrat eu în 2011

Pentru că vad că nu v-ați înghesuit voi să-mi povestiți cum ați pășit pe târâm de nou an, mă pun eu să vă povestesc că și așa nu am mai povestit de mult cu voi, dar vacanța, ca văd că se poate și așa, m-a ținut ocupată :))
 
Din 30 decembrie până la 1 ianuarie am fost la Budapesta (incerc să pun pozele cât de repede pot pe Picasa). Au fost 3 zile deosebite pe care aș dori totuși să le dezvolt într-o postare separată, dar vreau să vă spun că la ce avânt am avut in ultima zi din 2010 și în prima din 2011 (care sper să mă țină tot anul) ai fi zis că toate sunt de nota 20, și în parte au și fost, de ce să nu zic!?!
 
Apoi întoarsă la Ineu, unde am rămas până ieri (acum sunt la Cluj și aștept să mi se încălzească casa și să prind capăt de ceva) am continuat traseul de la final de 2010 când doar cu numele am fost “acasă”, în rest am recurs la “vizitele tradiționale” (din păcate nu am putut mulțumi pe toată lumea, dar mereu va fi loc pentru data viitoare, nu?).
 
Astfel că în 5 ianuarie, după drumuri de bătut și oameni de văzut mă declar, obosită :)) și pe bune că nu mă îndoiesc că așa o să fiu tot anul acesta, știu :))
 
Despre așteptări; pfff… serios că nu am avut de la niciunul mai mari așteptări decât am de la acesta… pe toate planurile, așa că, să facă bine anul acesta să se comporte așa cum mă aștept eu. În schimb promit și eu să fiu cuminte și să mă țin de treabă… din nou, pe toate planurile :D
 
Până acum nu mi-am finalizat lista de dorințe și în consecință nu am pus-o nici pe hârtie, dar nu mă las, primele zile din an sunt numai bune pentru întocmit astfel de liste.
 
De azi urc pe baricade, cu o întârziere de 2 zile, pe care mi-am permis-o (haha) și sper să am spor la toate și la plănuit și la înfăptuit, căci separat astea două nu mă mulțumesc. Și mai sper ca la final de an (great, deja mă văd în decembrie 2011), să vă pot spune că totul a decurs așa cum mi-am dorit… ceea ce, vorba aia, vă doresc și vouă ;)
 
P.S. Trecem pe punct ro în câteva zile :))

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.