Căștigătorul și cartea câștigătoare

Săptămâna trecută lansam concursul și m-ați surprins plăcut prin numărul mare de răspunsuri și interesul pe care l-ați arătat cărților propuse, au fost votate 22 din cele 25 de cărți propuse și uite că s-a ajuns la un clasament:

  • Citind Lolita în Teheran a primit 7 voturi
  • Pe drum a primit 5 voturi
  • Lolita a primit 4 voturi

Ceea ce înseamnă că prima carte despre care o să vorbesc și asta chiar mâine este Citind Lolita în Teheran. Mă bucur sincer că a ieșit această carte, pentru că mi-a plăcut și așteptam un motiv pentru a discuta pe  marginea ei. Următoarele cărți le voi recenza cât mai curând. În plus despre celelalte cărți care au primit câte 3 voturi (5 cărți), 2 voturi (5 cărți) și restul care au primit doar câte un vot, o să văd cum pot să vă zic câte ceva și despre acelea.

Eiii și acum partea mai drăguță, anume câștigătorul…. pe care l-am ales prin Random Numbers (a fost o tragere la sorți electronică, deci). S-a ales astfel la întâmplare un număr între 1 și 25 asta pentru că au existat 25 de comentarii. Unul din ele era al meu, dar dacă ieșea acela mai extrăgeam odată. Dar întâmplarea a făcut să iasă din prima numărul 7. Ei, bine comentariul cu numărul 7 aparține EMILIEI… Felicitări, draga mea, ai câștigat două căți (Alabama Song – Giles LeRoy și Dulcea plictiseală – Francoise Sagan). Pentru a intra în posesia lor, te rog să îmi trimiți un mail (găsești adresa la contact) pe Gmail în care să-mi zici adresa la care să-ți trimit cărțile.

Vă mulțumesc încă odată tuturor pentru interesul arătat acestui concurs :*

5 comentarii

  1. Multumescccc din suflet!Imi doream tare mult sa castig,iti marturisesc,dar nu am crezut nicio clipa ca o sa fiu eu norocoasa!Abia astept recenzia ta despre Citind Lolita in Teheran:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.