Ilariant

Dap, sâmbătă seara, Cătălin (dacă citești, mersi) ne-a zis că există un grup aici în Cluj care filmează (amatori) clipuri amuzante, scene din viața de zi cu zi, umoristice, hilare, mă rog… super comice, comic de limbaj, de situație, de orice etc.
 
Măi, am râs de n-am mai putut de la stomac, mă dureau și obrajii de la atâta “căscătură”, Clau chiar m-a întrebat dacă era de la paharul de vin cu Pepsi Twist pe care tocmai îl savuram :)) Dar nu era, era de la ăștia care m-au binedispus peste măsură…
 
Hai că azi vreau să aflați și voi de ei (dacă nu știți deja, că văd că știe multă lume). Ei sunt Vlad, Alex, Mihai și Lavi, sunt din Zalău (cred că toți), vorbesc ca în Ardeal și de aici comicul de limbaj dă pe dinafară, sunt simpatici și poate vă vor lumina puțin ziua. Cel puțin la prima vizionare, clipurile vă vor pune serios la treabă, hizlelala :))
 
Așa, deci ILARIANT.RO (nu m-au plătit, că nu ne cunoștem) :P

5 comentarii

  1. Iooooi tu Bia ce mi-ai facut! Io-s zalauanca tu! Pe bune! Si mi-i un dor de accentul ala, ca de aer. Noa ase, ca tare fain or zis-o…Multzam tare fain, m-o uns pa suflet ce am auzit. Le dau mai departe la alte zalauance de departe, tzuku-tzi mautzele :)).

    Chiar te tzuk. O saptamana frumoasa sa ai.

  2. @Salmi: Vai… cât m-am bucurat când ți-am citit comentariul. Nici nu am bănuit cui am făcut așa o bucurie :))
    Te pup și eu :***

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.