Un weekend ca un sitcom

Un weekend care începe de joi va fi de fiecare dată peste unul care începe doar de vineri… mai ales dacă primești o vizită foarte amuzantă și foarte așteptată a doi prieteni mișto de tot… . În acealași timp un weekend care scoate din tine toate zâmbetele ascunse în zilele mohorâte, poate atât revigora cât și obosi. Am râs mai mult ca de obicei, am avut atâtea motive că aș fi vrut să nu se mai termine zilele astea.
 
Știți cum e să râzi cu o gură până la urechi de veselie și oboseală în același timp? Dacă da, atunci știți exact de weekend am avut :)
 
Și thanks God, mai e o zi, dacă prietenii pleacă… ne-am încărcat pozitiv suficient cât să avem destule motive să râdem de amintiri, chiar dacă asta o fac în general nebunii (era o vorbă) :)))
 

5 comentarii

  1. uiiii stiu weekendul de care vb ……si mie mi e dor de un astfel de weekend…..vineeeee….mai am 4 zile si scap de licenta si o sa fie superrrrr….:)

    ce draguta e poza:X

    Acelasi PS specific mie – E F TARE CARTEA pE CARE O CITESTI ACUM. Mie mi-a placut;))

  2. ma bucur pentru tine, macar citesc de weekenduri frumoase daca pentru moment ale mele sunt tare incarcate si un pic stresante:)

  3. @Monica: baftă la Licență… să treacă bine că tare te-a mai stresat :*
    Ținem pumnii și nu are cum să nu iasă bine, doar ești fată deșteaptă ;)

    @Ana: mersi fain. Poza e de amatori, iar mie îmi place să mă cocoțez :))

    @Mariana: o săptămână bună și ție :*

    @Oana: și ale mele sunt încărcate, dar încerc să mă bucur de ele și să nu le văd aglomerate ci doar "ieșite din comun" :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.