Sub zodia cumpenei

Departe de a fi genul care își citește cu pasiune horoscopul zilnic, recunosc: mă mai apucă uneori… și ieri m-a apucat. Căutând pe net am dat de cel mai haios horoscop din câte am citit până acum.
 
De curiozitate puteți să verificați ce descriere a primit zodia voastră, a mea sau a noastră, căci știu câte balanțe intră pe aici, a primit următoarea descriere:
 
Care se naste sub acest semn al Cumpenei va fi de treabã, frumos, curat, iubitor de dreptate, grãitor de adevãr, dacã obiceiurile cele rele nu-i vor schimba firea. Milostiv, cu bunãcuvitã, vesel si iubitor de muzicã. Curat la fatã, ochi frumosi, statura de mijloc, cãrnos la nas, minunat la obraz. Cuvios la toti oamenii ce-l vãd, când tãcut, cãnd prea vorbitor. Cu inima deschisã, fãrã nici o smintealã, viata lui plinã de tot dorul, sã se roage lui Dumnezeu sã nu fie prea mult iubit, dupa cum il aratã natura, sângeros, iute la mânie, dar indatã se întoarce si îi pare rãu de vorbele sale rostite din iutealã si mânia lui îi aduce mare pagubã. Va trãi cinstit, va fi adesea si mândru, iubitor de întelepciune si va fi vãzut înaintea altora. Oamenii nu vor prea îndrãzni a-i face vreun rãu pe fata, dar în spate va avea multi dusmani.
 
Și asta nu e tot, ne dă și motive pentru a fi o anumită zodie :))
De exemplu: de ce ai vrea să fii balanță? Pentru că:
 • Vrei ca toata lumea sa fie fericita.
 • Motto-ul tau: Am gust in toate.
 • Nu ai idei sau prejudecati preconcepute.
 • Oh, atat de iubitor.
 • Iti place sa fii drept.
 • Super sensibil.
 • O furtuna a mintii, dar de lux.
 • Urasti sa iei o decizie.
 • In continuu iti redecorezi casa.
 • Mare amator de senzational.
 • Iti cunosti bine limitele.
M-am distrat puțin și sincer, sincer, nu vreau să spun că în linii mari nu ar fi așa (dar naiba a mai văzut “filosof” care să creadă în horoscop) :)) :))
 
Pentru mai multe informații aici. (nu e reclamă, doar că mi-a plăcut) big grin

You may also like

4 comentarii

 1. Super mi se potriveste. Nu cred neaparat in horoscop. Nu-l citesc nici macar saptamanal. Dar in linii mari cred in trasaturile si caracteristicile zodiei.

 2. eu sunt fecioara si zic zodiile ca cele doua trasaturi caracteristice ale fecioarelor sunt obsesia pentru curatenie si starea continua de ingrijorare (se plang tot timpul).si…e exact cum nu sunt eu. sunt o maaare dezordonata si asa am fost tot timpul si detest oamenii care se plang. dar poate e din cauza ascendentului hahaha

 3. @Veronica: daaaa, există fără îndoială anumite caracteristici ale zodiilor, văd și eu asta în viața de zi cu zi happy

  @VertAnge: happy eh… ce să zic, ar urma să accentuez despre caracteristicile generale ale zodiilor dar nu prea mă pricep laughing

  @Oana: sigur e de la ascendent laughing laughing

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.