Podiumul olimpic la dans

Un concurs superb, sportivi extraordinari, dansuri perfecte, mișcări imposibile… Dar a fost noaptea canadienilor. Și m-am așteptat la asta :)

Aur: Tessa Virtue și Scott Moir (Canada)

Argint: Maryl Davis și Charlie White (USA)

Bronz: Oksana Domnina și Maxim Shabalin (Rusia)


Sper doar să nu se retragă canadienii după acest titlu, dansul pe gheață ar avea de câștigat enorm cu ei în competiții. Mi-au plăcut foarte mult și nu vreau să cred că au câștigat numai datorită faptului că au patinat la ei acasă ;)

Sursa pozei.

5 comentarii

 1. @Paula: am dat clik :) interesantă fază, nu știam de ea :D

  @vulpitza: reluări sunt in cursul zilei pe Eurosport cred ca o să prinzi ceva de la programul scurt al fetelor, am văzut și eu ce era mai important dimineață :*

 2. Si mie mi-au placut,pacat ca-i vedem doar la mondiale si olimpiada!
  Cit despre reluari,sunt si pe TVR 1 sau 2 de la ora 17(asta e valabil acum doar pentru fete ,ca ele au mai ramas).
  Miine dimineata,cred ca pe 2 sau 3 este programul liber al fetelor,iar reluarile sunt atit pe TVR cit si pe Eurosport.
  Dupa programul scurt,conduce Yu-Na Kim,nici nu mai stiu ce tara reprezinta cu internationalizarea asta…cert este ca o antreneaza Tarasova si se vede!
  Oricum ,sportul a devenit o afacere,toti marii campioni rusi au deschis scoli prin SUA(am inteles ca si-au impartit zonele continentului american) ,de aceea au aparut atit de multi campioni japonezi,chinezi,candieni sau americani.
  Sincer,imi pare rau pentru Europa…nici o medalie de aur!

 3. @ana: Yu-Na Kim reprezintă Corea și la ora actuală e cea mai bună din lume. Îmi place de ea, dar sincer vine puternic Mao Asada, japoneza e pe val, și Yu-Na are nevoie de un program ternibil de bun ca să ia aurul. Reprezentanta gazdelor, e în cărți și ea. Abia aștept deznodământul :)

  Europa, din păcate nu mai domină concursurile mondiale de la Olimpiada de la Torino când cu excepția aurului la fete, ei au luat toate titlurile. Eu nu le plâng de milă rușilor, sunt extrem de buni, dar se pare că acum vin hotărâți și ceilalți. Lui Plushenko i s-a făcut o nedreptate, dar în rest eu zic că s-au luat pe bune medaliile…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.