Poșeta mea cea de toate zilele

Am primit ieri de la Mariana o leapșă drăguță. Trebuie să vă spun ce am în poșetă, să vă zic câte ceva despre ea și dacă se poate să atașez și o poză.

Aceasta este poșeta mea actuală:

Spun actuală pentru că eu port o poșetă (una singură) o anumită perioadă, nu le schimb în fiecare zi (deși cu foarte mult timp în urmă aveam acest obicei), asta poate pentru că mă atașez de ea, mă obișnuiesc cu ea, știu cu ochii închiși unde îmi găsesc cheile sau știu fix câte lucruri total nefolositoare încap în ea :)

Cea din imagine o port din decembrie, am cumpărat-o de la Montpellier cu 10 euro, e no name, nu pare foarte rezistentă, dar e extrem de încăpătoare, merg în ea jumătate din cumpărăturile de la Cora, unde mai pui că mi-a fost extrem de utilă când m-am întors acasă cu autocarul. Nu mi-a cântărit-o nimeni (cum să cântărești poșeta?) dar cred că avea lejer 5 kg. :))

De cele mai multe ori e plină ochi cu de toate, de data asta am încărcat-o însă cu următoarele:
În buzunarul mic lateral din spate am cheile de la apartament (cu cele 3 “breloace” ca să le găsesc ușor), cheia de la mașină, am și cheile de la Ineu (tot timpul sunt la mine), balsamul de buze și mobilul.
În buzunarul mic interior am vreo 3 pixuri și un marker portocaliu.
În “marele interior” am de fiecare dată cartea pe care o citesc, portofelul, o borsetă cu paracetamol, agrafe, plasturi, uneori un gloss și alte din astea de uz imediat și urgent, apoi mai e o pungă/sacoșă, un carnețel cu tot felul de notițe (un soi de agenduță), încă un carnețel mic de tot pe care de voie de nevoie mai scriu nr. de tel. și mailul (ține loc de carte de vizită), pachetul slim de gumă de mestecat, trusa de unghii, gelul de mâini, pachetele de șervețele umede/uscate, un pliculet de cappuccino, și două referate pe care le-am scris ieri.
Și ar mai încăpea lejer încă pe atâtea :)

Vulpitzo, tu ce ai în poșetă? Îți pasez leapșa pentru când ai vreme :*

6 comentarii

 1. Am mai scris un comentariu dar vad ca n-a mers!

  Draguta foc poseta ta! 1o euro?putin la cum arata!

  Esti o draguta la propriu si la figurat!

  Am vazut-o de cind ai postat-o ,dar eram ocupata – am trimis – un pachet!

  Te imbratisez!

 2. @Mariana: îți mulțumesc :* poșeta nu a fost scumpă deloc, dar probabil va "ține" conform prețului, așa că nu-mi fac iluzii că o voi mai purta multă vreme de acum înainte :)

 3. @gothika: da arată fain și e mare, avem noroc cu acest model de poșete, nu mai trebuie să cărăm după noi diferite alte plase și gentuțe :)

 4. mie imi plac cartile din fundalul gentii :x … de la Adevarul si Jurnalul National…si eu am avut abonament pana intr-o perioada,
  acum le cumpar doar pe cele mai trebuincioase.
  Spor la scris ! >:D<

 5. @Gânduri… : eu nu am avut abonament ci îmi luam de la tarabă, de la Jurnalul le am până la volumul 27, apoi m-am oprit…, iar de la Adevărul, am doar câteva (vreo 15 cărți) luate doar din când în când, dacă era un roman care mă interesa și îl doream neaparat.
  Anul acesta nu mi-am luat niciun volum din nicio colecție, până acum :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.