V.I.P. Blog

Mai săptămâna trecută scriam despre blogurile pe care le urmăresc zilnic, astfel că lumea a putut vedea blogroll-ul meu în toată splendoarea. Azi am hotărât să scriu despre blogurile de vedete pe care intru din când în când. Am decis să nu le pun în blogroll și pentru a nu-l încărca dar nici nu vreau să pară ca mă folosesc de numele cuiva că să atrag vizitatori. În plus de la început vreau să precizez că unele “vedete” chiar m-au dezamăgit la capitolul blog, pentru că deși mă așteptam să scrie bine am găsit postări jenante și aș putea spune chiar “urâte”.
Cu toate acestea vă prezint câteva care merită accesate cel puțin săptămânal:

Mircea Badea are un blog de dragul blogului în sensul că Mircea vorbește mai bine decât scrie, este clar. În general recunosc tipologia lui de la o poștă, dar Badea surpinde, ăsta este harul său. În plus urmărindu-i emisiunea era inevitabil ca blogul să-i rămână neobservat de mine. Uneori mă amuză, alteori mă oripilează, iar alteori mă dezgustă și nu pot citi, dar per ansamblu te seduce că ăsta-i Badea (chiar dacă de multe ori nu sunt de acord cu el).

Nicoleta Drăgan fosta componentă Hi-Q are un blog drăguț, de femeie împlinită pot să spun. Îmi place că pare sinceră, liniștiă și împăcată cu ea și cu viața pe care o duce. Uneori e nostalgică, iar asta m-a cucerit de la primul post citit.

Oana Dobre e genul de persoană care pe lângă faptul că e frumușică e și “răsărită”. Dacă treci de carapacea ei descoperi o persoană ambițioasă și inteligentă. Blogul e interesant și îl pot urmări chiar dacă nu le am cu politica (are multe postari politice).

Andreea Raicu îmi place de multă vreme. Nu ca personaj ci culmea ca și scriitură. Altă fată frumoasă și deșteaptă la prima citire. Blogul e despre ea, viața ei, planuri, realizări, sună bine.

Cam astea deocamdată, dar dacă îmi mai amintesc mai pun în listă. Oricum după cum ziceam nu citesc prea multe bloguri V.I.P. din motivele deja amintite. EnJoy happy

You may also like

Un comentariu

  1. Din lista ta o citesc doar pe Nico. Chiar e o persoana deosebita si ma bucur pentru tot ce i se intampla in America.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.