UP


Am văzut și “UP” și nici nu are rost să spun ce tare mi-a plăcut și acest nou 3D. Se pare că am o slăbiciune pentru desenele animate, iar dacă mai sunt și 3D nu cred că le ratez.
Colaborarea inedită Disney-Pixar a fost reușită, povestea e drăguță (chiar m-a impresionat foarte tare), culorile (foarte importante pentru desene) sunt nemaipomenite, însă ca și efecte 3D nu a fost chiar cel mai bun film pe care l-am văzut.
Când am ieșit de la film nu doream decât să-mi faci și eu un “Caiet de aventuri”, apoi mi-am dat seama că totuși sunt cam mare, însă dacă aș fi văzut filmul acesta la 10 ani (fie și nu în 3D) acum aveam ce răsfoi, ceea ce ar fi fost chiar drăguț happy
Săptămâna viitoare are premiera Ice Age 3, care vine tot în 3D, hmmmm happy

You may also like

3 comentarii

  1. Mie la DA imi place modul in care sunt create personajele, dpdv 3D… De asemenea imi plac vocile perferct alese pentru fiecare caricatura. Deci si eu am o slabiciune pentru desene.
    Ca toti copii de altfel. laughing

  2. Mie nu îmi place la desenel animate curente modul caricatural în care sunt făcute personajele. Îmi aduc aminte ce naturale şi fluide erau animaţiile din Bambi, Albă ca Zăpada sau Tom şi Jerry. Astăzi, parcă autorilor le este lene sa deseneze…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.