Mister Eurovision – SAKIS ROUVAS

Nu-mi stă în fire să contemplez mai mult de 1 minut la un bărbat, dar aseară în timp ce urmăream “mirificul” Eurovision (pe care apropo l-a câștigat Norvegia cu o melodie ciudățică, iar preferata mea Islanda s-a clasat a II a, yeeeey) am rămas cu privirea mai mult decât trebuia pe reprezentantul Greciei– Mrs. Sakis Rouvas- care pe lângă faptul că arată cum arată la cei aproape 40 de ani s-a mai și născut în Corfu…Zeii ăștia, mama lor…
Așadar se pare că domnul în cauză, despre care până aseară nu știam mai nimic e cel mai popular artist din Grecia, a mai reprezentat țara la Eurovision prin 2007 (nu știu cum de nu l-am remarcat atunci) și este cum atlfel dacă nu un sex simbol printre artiști. Nu mai știu pe ce loc s-a clasat Grecia, pentru că oricum altă țară înafară de Norvegia nu a mai contat, ea câștigând ediția din acest an cu cele mai multe puncte strânse ever de o câștigătoare.
Acestea fiind spuse mi-am permis să-l consolez pe dragul de Sakis, cu premiul de Mister Eurovision și să-l îndemn să participe și în alți ani, că dacă nu auzim muzică bună la acest concurs măcar să ne clătim ochii :D

Sursa Pozelor

5 comentarii

  1. Măcar tu ţi-ai clătit ochii la acest festival cu grecu’ ăsta, deci totuşi te-ai ales cu ceva…
    Şi eu mă bucur pentru Islanda dar pronosticul meu pt Romania a fost “primele 15″… se pare că nu mi-a ieşit… Iar despre câştigător… no comment!

  2. Ohhh….da.
    România a terminat pe 19, dar nu-i de blamat fata, atât s-a putut. În plus pe noi ne-au votat doar Spania, Moldova, Serbia și Macedonia. Nu ne-au votat nici măcar vecinii.

  3. De la Israel sigur n-am primit puncte că și eu m-am mirat, dar se poate să mai fi primit 2 puncte de la Irlanda…în rest pauză :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.