Bialog Cafe: Vacanțele vedetelor în 2013

La mine e încă toamnă, deși prin alte părți de țară deja avem strat generos de zăpadă. Mă bucur că încă e toamnă, chiar dacă e friguroasă, pentru că pur și simplu parcă nu-s pregătită pentru iarnă și zăpadă, nu vreau să vie… încă. N-am cum să o amân, știu, dar mi-am spus că pot amâna măcar retrospecivele de final de an, că prea repede s-au schimbat anotimpurile. Însă se pare că și ele sunt pe val, mult nu le mai pot ignora nici pe acestea, va trebui să mâ gândesc la ale mele, dar azi m-am gândit la o altfel de retrospectivă. Așadar, să ne așezăm la o cafea ;)

11-soreasca-3_f16d66281a

Vacanțele vedetelor mă lasă de multe ori rece. Sunt extravagante și deseori lipsite de gust, însă mereu răsare câte una cu o vacanță foarte pe gustul meu și atunci descos internetul în aflarea fotografiilor inedite din acea vacanță. Așa a fost cu vacanța în Toscana a Alinei Sorescu și a soțului ei. Cu o poveste frumoasă în spate, Toscana lor m-a cucerit și m-am gândit la Toscana mea și la alte variante de a ajunge acolo. Poate un Revelion în Toscana…eh, e gratis să visăm, nu?

Cu această ocazie am dat peste câteva articole despre vacanțele vedetelor în 2013 și m-am gândit că poate doriți să le citiți și voi, să vedeți care au fost alegerile de vacanță ale celor pe care îi vedem pe la TV și considerăm că au suficienți bani să aleagă orice vacanță după pofta inimii.

De exemplu revista One ne oferă imagini inedite din vacanțele vedetelor ca Jessica Alba, Heidi Klum sau… Dana Rogoz. Unica se axează mai mult pe vacanțele vedetelor autohtone ca Andreea Bălan, Laura Cosoi (și ea cu o minunată vacanță în Toscana la activ) sau Andra.

Cu mici excepții vedetele autohtone au ales destinații europene, iar Italia și Grecia s-au aflat în topul preferințele, zice Google. Vedetele internaționale s-au răsfățat ca de obicei în cele mai exclusiviste locuri de pe pământ și nu au făcut niciun compromis în ceea ce privește calitatea serviciilor (și normal!).

Foarte multe dintre vedete dau dovadă de un spirit de aventură ieșit din comun și aleg experiențe de vacanță ce nu par pentru muritoii de rând. Deși este o iluzie, destinațiile exotice sunt la loc de cinste între ofertele de vacanță de la noi și de câteva ori chiar mi-a venit să spun că nu există nicio diferență între superstaruri și oameni de rând, dar cu bani sau priorități mai bine definite în direcția asta.

În concluzi aș vrea să am parte de vacanța unei vedete măcar într-un an, daaar, dacă s-ar putea să aleg eu destinația și să plătească ea, vedeta. Deja am în cap conturate câteva destinații pentru 2014 :)

sursa foto

6 comentarii

  1. In general vedetele daca au bani,cred ca au totul! Sunt convinsa ca de multe ori se duc ”Acolo” , pentru ca se merge acolo si cand vin habar nu au pe langa ce frumuseti au trecut sau cum se numea raul x sau muzeul y.
    Lasa ca mai bine alegem noi ce ne pofteste inima si stim pe ce pamant calcam, chiar daca destinatiile nu sunt intotdeauna exotice:)

    1. Nu spune asta de două ori, că o să știi mai multe despre vacanța lor decât ți-ai fi dorit vreodată :)) Dă drumul la TV, undeva sigur, SIGUR se discută acest subiect :)

        1. Eu de asta nici nu-l mai aprind numai cand stiu exact ca se petrece ceva fain: Olimpiada, Eurovisionul, Campionatele de Patinaj Artistic, Turneele de Tenis… hm, cam asta :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.