Will, Kate, London, Royal Wedding, Royal Kiss, Beautiful

Mi-a plăcut mult. TOTUL, dar cel mai tare m-am emoționat când am văzut-o pe ea mergând spre altar alături de tatăl său. Nu o fi acela momentul mult visat al fetei, dar cu sigurantă a fost cel mult visat de tată. Nimic nu mi s-a părut mai uman decât acel moment atât de “fragil”. “Cine a adus-o pe acestă femeie in fața altarului?”, întreabă preotul. Și atunci tatăl care îi ținea ficei mâna o pune în mâna preotului care, o pune în mâna viitorului ei soț.

Mi-a mai plăcut și momentul în care Will întors cu fața spre altar s-a întors spre aleasa lui și când a văzut-o i-ai putut citi pe buze: “You’re so beautiful”, iar ea a zâmbit. Apoi și-au zâmbit tot timpul, cât a durat ceremonia ei și-au zâmbit, iar acel “I will” a fost rostit cu atâta emoție… Oricâte repetiții ai face pentru acest moment el nu poate ieși desăvârșit bine decât dacă este simțit cu adevărat. Am uitat pentru nenumărate clipe că ei nu sunt doar un mire și o mireasă, dar felicitări că într-un fel aparte au reușit să arate fix ca niște anonimi îndrăgostiți.

Cea mai funny a fost scena balconului de la Buckingham în care au urcat, după ceremonie, alături de familiile lor și unde s-au sărutat oficial de două ori, prima dată, după ce Will se vede a o întreba: “Now?” :) Ea este parcă tot timpul mirată când vede atâta lumea strânsă acolo pentru ei, pentru ea. Îi strigă numele, ei i se umezesc ochii, zice WOW în sensul de “mă așteptam, dar parcă nu chiar așa…” Și recunosc că nici eu nu m-am așteptat, eram chiar pe alocuri sarcastică în articolul anterior.

Și soarele strălucește peste Londra mereu mohorâtă. Oare o fi făcut și el repetiții?

Foto

4 comentarii

  1. Si mie mi-a placut mult. Multi uita ca e o nunta cu printi si printese si simt nevoia sa critice si sa fie impotriva. Oricum a fost o nunta impecabila, demna de o monarhie. :) mi-ar fi placut sa fiu in multimea aia.

  2. da, a fost o nunta frumoasa si atmosfera din Londra a fost de neegalat. Eu am plecat de la 7 de acasa sa ajung in Hyde Park, iar orasul deja forfotea cu ore bune inainte de nunta.
    Si a fost fantastic ca primele raze de soare au rasarit atunci cand Kate mergea spre altar :)

  3. Fetelor și mie mi-ar fi plăcut. A fost prima nuntă regală căreia i-am acordat atât de multă atenție :)

    Poate la Harry… :P

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.