Cum o fi să te măriți cu viitorul rege al Angliei?

Foto

Kate se mărită cu Will, iar el tot ce are interesant pe lângă tronul Angliei este zâmbetul de nota 20 care îi înfățișează toți dinții. Will se însoară cu Kate, iar ea tot ce are interesant pe lângă faptul că poartă pe deget inelul de logodnă al lui Lady Di, este că acu’ 2 ani i-a dat papucii pentru că el nu avea gânduri de însurătoare. Cu alte cuvinte sunt mișto ăștia doi, s-au comportat foarte normal până acum și au așteptat o droaie de ani ca să se ia, semn că… se întâmplă și la case mai mari, ba chiar regale :)

Will a fost mereu ceva mai “elegant” față de bezmeticul de frate-so. El seamănă și la figură și la caracter cu Lady Diana, în timp ce Harry tot îi tat’su, sunt curioasă pe viitor ce boacăne o să mai facă. Will a fost feblețea multora, în special a celor care se visau prințese (deci a majorității femeilor). Will, de azi le lasă pe cele vizate fără obiectul adorației… pentru că el se însoară fix azi cu o “fostă colegă de facultate”.

Kate, fată deșteaptă și bogată, devenită între timp și celebră și sper eu din suflet fericită, îl ia de bărbat pe Will la 30 de ani de când Diana Spencer l-a luat pe “drăguțul” de Charles, sperând de asemenea la fericire și nemurire. I-a ieșit numai partea cu nemurirea și chiar și aceea abia în ’96 și încă mă întreb de ce :( Kate nu va avea aceeași soartă, căci spre deosebire de viitoarea ei defunctă soacră, pe ea familia regală o vrea, făcându-mă pe mine să mă întreb și de această dată de ce și pentru ce, dar nu mai contează.

Zi mare pentru ei și pentru întreaga planetă. O nuntă regală este ceva demn de un film artistic reușit, este o gală, o paradă și o chestie atât de populară încât întreaga suflare a globului va fi măcar pentru câteva secunde/minute/ore cu gândul la ei. Mă gândesc la mireasă și la cât de emoționată trebuie să fie… și cum naiba nu, din moment ce orice mireasă de rând se stresează maxim ca toate să meargă bine in the big day?!? Sunt foarte curioasă să o văd, să-i văd rochia și sunt și mai curioasă de sărutul oficial de după ceremonie.

Din câte am înțeles ea nu-i va jura supunere, nici Diana nu a făcut-o și a intuit bine, sper ca la Kate aceasta mică omitere să fie doar de “hai să fim moderni, ce naiba?”. Am mai auzit și că “minunatul” cuplu regal va merge în voiajul de nuntă în insula Corfu și îmi și pregăteam o mare bilă albă pentru ei, dar după numai o zi am auzit că de fapt vor merge în ceva insule exotice de pe langă coastele Australiei. Ei să fie sănătoși că pentru câteva mii de lire pe noapte oricine îi va primi, chiar dacă nu au rezervări făcute înainte :P

În rest, e minunat să vezi că după ce toate fetele din lume visează să ajungă prințese unora chiar le iese. Și în ce fel…

Noi le urăm, CASTEL DE PIATRĂ (vorba cuiva) ;)

P.S. Dacă cineva ajunge în Anglia în această perioadă și mai găsește pliculețe de ceai ca cele de mai jos, rog frumos să-mi trimită și mie două. La plătesc, evident ;)

3 comentarii

  1. @Monica: o fi mai crsipată :)) dar “zgripturoaica” nu prea are motiv să fie :))

    @Barbie: nu știu, dacă aș fi găsit ceva pe net mai mult decât niște poze răzlețe poate mi-aș fi comandat online. Mă gândeam că în Londra or fi fost “pe toate gardurile”, sau nu? :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.