Pretext: doar o poză și un text…

N-am sărbătorit niciodată și în niciun fel Ziua îndrăgostiților deși an de an se găseau câte unii să ne ureze de bine cu ocazia asta. Nu, n-am nimic împotriva zilei, doar că nu o sărbătorim, nu ne facem cadouri și alte chestii de gen, însă azi vreau să vă arat o fotografie pe care o iubesc și nici că se putea alege o zi mai bună pentru a o pune pe blog. În definitiv, poate unii dintre voi sărbătoresc azi și nu poți ști pe cine va inspira imaginea de mai jos :)

solar-eclipse-ring

Mă gândesc doar cât trebuie să aștepți pentru o astfel de poză și cât trebuie să cauți în lume, locul în care să o poți face. Spuneți dacă nu e frumoasă? (nu e cea mai reușiă poză de fotograf, dar surprinde tot ce trebuie să surprindă). Am luat-o de aici.

Și dacă tot suntem la capitolul ăsta siropos, am citit zilele trecute un text care mi-a ajuns la inima, chiar dacă nu mă declar un fan al personajului care l-a scris. Luați de citiți!

Și încă ceva, în fiecare an în februarie/martie pe primul loc la cele mai citite articole de pe Bialog stau fără doar și poate Cele mai frumoase vorbe de iubire (din cărți) urmat de Cea mai frumoasă poezie de dragoste, hmmm… oare de ce? :)

N-am ce vă ura în afară de O viață frumoasă și plină de iubire de orice fel, zi de zi…

6 comentarii

  1. Foarte frumoasă poza!
    În ceea ce priveşte ce au căutat oamenii pe aici, îmi dau seama că Valentinul acesta e pretext de compus poveşti de dragoste sau, dacă eşti me priceput, de căutat pe internet/prin cărţ

  2. Interesanta fotografia, cum spui si tu surprinde ce trebuie sa surprinda.
    Nici noi nu ne facem cadouri de Sf Valentin, dar au fost anumiti ani cand am sarbatorit printr-o cina romantica la un restaurant, lucru propabil pe care-l vom face si in seara asta. Sunt de acord ca dragostea se poate sarbatorii in fiecare zi, nu e nevoie de una decretata, dar daca ea exista, atunci eu profit de ocazie :)).

    1. Păi uneori mai glumesc și eu pe tema asta :) Cum zicea cineva: “dacă e cu primit cadouri sărbătoresc, doar nu-s nebună să nu” :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.