Filme despre loterie

La ce vă gândiți când cumpărați un bilet la loto? Un tur în jurul lumii, o baie în șampanie, o casă la malul mării, o mașină de lux… Toți avem fantezii despre ce vom face când vom câștiga la loto. Aceste vise revin din nou și din nou de câte ori vedem un clip publicitar despre un joc loto, auzim o știre despre cineva care a câștigat un premiu colosal sau vedem un film despre loterie. Dacă o astfel de idee vă sună bine pentru o seară de week-end, iată câteva sugestii de filme despre loterie:

043396262904f

It Could Happen to You (1994)

I-ați admirat cu siguranță pe Nicolas Cage și pe Bridget Fonda în – Un bacșiș de 2 milioane de dolario poveste romantică plină de umor în centrul căreia stă un câștig la loto. Ce ați face în locul lui Charlie Lang (polițistul newyorkez interpretat de Cage)? Acesta a decis să își țină promisiunea făcută simpaticei chelnerițe Yvonne, de care în cele din urmă se îndrăgostește.

Waking Ned Devine (1998)

O comedie englezească filmată într-o locație superbă – Insula Man. În sănătatea lui Ned spune povestea unei complicate intrigi pusă la cale de un sat întreg pentru a păcăli oficialii loto și a ridica premiul câștigat de Ned Devine. Acesta din urmă este, de altfel, găsit zăcând mort pe podeaua casei sale ținând în mână biletul câștigător. Deși exploatează tema lăcomiei umane și lipsa de scrupule a societății, filmul este plin de umor delicios.

Lottery Ticket (2010)

Imaginați-vă! 14 iulie în America și îți dai seama că ai câștigat 370 de milioane $, dar toate birourile sunt închise. Ce poți să faci? Aceasta este marea întrebare pe care și-o pune tânărul erou al acestui film, Kevin Carson interpretat de renumitul cântăreț Bow Wow. O super comedie americană, Biletul de loterie exploatează tema goanei după bani, obsesie care trece peste prietenie, sentimente și uneori chiar și umanitate.

Poate aveți timp să vă gândiți de unde mai faceți bani pentru vacanțe și stări de bine, în acest weekend ploios ce se anunță ;)

[P] Acest articol este un advertorial.

4 comentarii

  1. Chiar imi doream sa vad un film nou si, dintre toate variantele, cel mai mult imi face cu ochiul “It Could Happen to You”.
    Cred ca o sa imi placa foarte mult…nu stiu de ce, dar am eu asa un feeling. :D

    Felicitari pentru alegerea filmelor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.