C.E de Patinaj Artistic, Budapesta 2014

Au început Campionatele europene de Patinaj Artistic, găzduite în acest an de capitala Ungariei: Budapesta. Este ultimul mare examen al patinatorilor europeni înainte de Jocurile Olimpice de luna viitoare, din Rusia. Sunt foarte curioasă cum stau rușii la acest Campionat european pentru că sunt sigură că de la Sochi, de acasă de la ei, vor să ia TOATE medaliie, iar în ultimii ani acest lucru nu prea a mai fost posibil…

Viktoria+Sinitsina+2011+World+Figure+Skating+VZrZg6WYxxYl

Atât TVR cât și Eurosport au drepturile de difuzare ale Campionatelor, astfel încât putem urmări competiția la TV și cu puțin noroc putem beneficia și de un comentariu bun (oare de ce nu-l mai cheamă pe Cristian Țopescu? Îl iubeam pe omul acesta comentând gimnastica și patinajul).

În ultimii ani de fiecare dată organizatorii au schimbat programul de intrare în concurs dând peste cap o rânduială de câteva decenii, mereu de doi sau trei ani nu mai știu care program se patinează și când. Așadar, iată programul C.E. de la Budapesta, găsit pe ISU.com

 • Miercuri 15 ian: Programul scurt feminin & Program scurt dans
 • Joi 16 ian: Programul scurt masculin & Program liber dans
 • Vineri 17 ian: Programul scurt perechi & Program liber feminin
 • Sâmbătă 18 ian: Programul liber masculin
 • Duminică 19 ian: Programul liber perechi & Gala laureaților

Iubitorii patinajului artistic sper să fie pe recepție, mai ales că anul acesta datorită Olimpiadei de la Sochi, avem cu o competiție în plus/sezon ;)

Tatiana+Volosozhar+2011+World+Figure+Skating+gR9vKM9wNbRl

11 comentarii

 1. chiar azi am vazut pe mashable un clip cu Jason Brown si-am ramas uimita. cand eram mica urmaream concursurile de patinaj cu mama mea, acum abia daca mai deschid televizorul. dar bine ca ai zis, macar am un motiv s-o fac :)

 2. Vaaai! EU am o frustrare cat china ca nu le pot vewdea in timpul zilei. Le caut pe internet sau in reluare. Abia astept sa le vad! :)

  Plus ca rusii nu stiu daca vor lua chiar toate medaliile, dar vor lua multe :)

  1. Din păcate nici eu n-am văzut reuniunile din timpul zilei, numai cele de seară :( dar a fost bine si asa, sper să le văd măcar așa și la Olimpiadă :D

 3. Si anul trecut tot tu ai fost “de vina” ca am prins si eu la tele campionatul. Si ma uit acum si tresar cand mai cad tontii astia, da’ tot e fain. Mersi :)

  1. Cu drag… și eu tresar la căzături și îmi pare tare rău că se întâmplă :( In plus, de-a lungul vremii, am văzut unele teribil de urâte :((

 4. Sunt convins ca la JO rusii vor izbuti sa cucereasca 90% dintre medalii. Se ambitioneaza remarcabil in fata propriilor suporteri. In orice caz, nu mai reprezinta puterea ce erau acum 5-6 ani.

  1. Nu știu… dar în urma acestui campionat pot spune că rușii stau bine, mai bine ca în ultimii doi ani :D Să vina Olimpiada!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.