Halloween?

O fi Miercurea fără cuvinte, dar tot îmi vine să vă întreb ce părere aveți despre Halloween și dacă ați cioplit dovleci pregătindu-vă pentru mâine seară? Detalii la Carmen.

Screen Shot 2013-10-29 at 10.48.23 PM

tiny-pumpkin-house

sursa foto

You may also like

20 de comentarii

 1. Halloween este o sarbatoare interesanta si haioasa….Eu si ai mei nu serbam ,dar ne place sa privim ,sa admiram…Eu nu stiu legenda din spatele Halloweenului si nici nu am fost curioasa sa aflu….asa ca,limitata la cap cum sunt , stau si ma uit laughing

  1. Păi e simplu: ziua tuturor sfinților care s-a transformat în ziua morților, de unde Buhuhu-ul happy Na, în Transilvania e rupere de ziua asta, 1 noiembrie e o nebunie la Cluj, toată lumea cu flori și lumânări la cimitire… La Ineu nu se sărbătorește Ziua Morților ci doar Paștele Morților care este la o săptămână de la Paștele (Viilor ca să zic așa)… Halloween-ul însă, prinde un teren fantastic odată cu petrecerile aferente…

 2. Nu sunt impotriva Halloween-ului, orice sarbatoare este un prilej de bucurie pana la urma, dar n-am sarbatorit niciodata. N-am avut ocazia.
  Nu prea se sarbatoreste nici aici, decat putin, in nici un caz cum vedem prin filme ca ar fi la americani.

  1. Știu, am prins și eu un Halloween în Franța și am văzut că nu e ca la americani, aproape că e mai mare nebunia cu Halloween în România ca în Franța big grin

 3. In fiecare an am cioplit dovleci uriasi! Si anul acesta o vom face, insa asta seara. In ultimii ani am avut in vizita doi nepotei si am fost cu ei dupa dulciuri pe toata strada noastra winking Anul acesta cei doi nu vor putea veni, asa ca maine seara voi astepta acasa cu cosul plin cu dulciuri, sa fiu colindata de alti copii.
  Happy Halloween and happy Wordless wednesday! ☆★☆★☆★

 4. Bine ca ai intrebat, uitasem sa iau dovleac anul acesta, l-am notificat acum pe Alex big grin Dupa cativa ani de pastrat traditia, deja fara dovleac sculptat de Halloween ar fi ca de Craciun fara brad.

 5. Nu-s mare fan Halloween, niciodată n-am fost. Când eram mai mică ciopleam dovleci fără să ştiu de sărbătoarea asta. Bineînţeles că bunica mi-ar fi dat o cafteală dar mă lăsa să mă distrez.
  Să ştii că anul acesta am furat un dovleac de la bunici, am de gând să-l cioplesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.