Bialog Cafe; pentru că mi-am înseninat ziua!

Bine v-am regăsit la o altă cafea virtuală. Prima pe 2013 happy Am decis să stau cu voi la o cafea azi, mânată de o serie de 3 articole care pur și simplu mi-au făcut ziua cu 100% mai bună. Am dat din întâmplare (că așa e viața), peste un articol care se numește:

Plăceri simple pe care viaţa le oferă

Numai din titlu am zis că iar e ceva articol lacrimogen de care n-am stare acum. Dar m-am înșelat, din fericire. Apoi am observat că acest articol avea și a doua parte. Iar când eram toată numai un zâmbet văd că apare și partea a treia. Câtă dreptate și sensibilitate am găsit în aceste articole simple și scrise din suflet, n-am mai găsit de multă vreme pe net. Și mă bucur că le-am descoperit, că le-am lăsat să mă copleșească și uite că acum le împart cu voi.

Câți ar trebui oare să ni le listăm și mai apoi să ni lipim pe ușa de la intrare, ca să le citim în fiecare zi înainte de a ieși din casă? Câți le-am însuși oare înainte de a ne lăsa copleșiți de probleme și răutăți care ne ajung la suflet numai și numai cu voia noastră? De câte ori uităm despre ce e vorba în viața asta, de fapt? De câte ori uităm de noi? Și de când nu am conștientizat cum e să te țină cineva de mână, (nu doar gestul pe care îl facem mulți zilnic, ci exact clipa accea scurtă și de impact)? De câte ori am simțit că plăcerile simple nu mai există?

Hai să mai luăm o gură de cafea și să ne gândim puțin la aspectele ce țin de viața din noi!

IMG_0051Foto

You may also like

6 comentarii

  1. happy Era exact tema la care m-am gandit si eu si mi-am propus sa fac poze cu astfel de mesaje asta dupa ce am descoperit un site simpatic care are aproape 900 de lucruri simple de care neputem bucurahappy: http://justlittlethings.net/.

    Eu incerc zi de zi sa-mi amintesc ca lucrurile cele mai simple uneori pot sa ne aduca fericirea pe care ne-o dorim si nu uit sa zambesc de fiecare data cand vad ceva frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.