Ieri

Dacă iubirea se întâmplă atât de rapid este probabil pentru că dorinţa de a iubi există dinainte de persoana iubită  – nevoia şi-a inventat soluţia. (Eseuri de îndrăgostit – Alain de Botton)

– Pentru ce nu scriu femeile? – Pentru că ele pot plânge oricând. (Pe culmile disperării – Emil Cioran) 

Învăţasem că nu totdeauna cuvintele sunt cel mai bun instrument pentru a ne face înţeleşi de cei din jur. (Cititorul din peşteră – Rui Zink)

 – Ai văzut stelele, Enaiat? – Ce legătură au stelele? – Numără-le, Enaiat! – E imposibil, sunt prea multe! – Atunci începe, a spus mama. Altfel nu le vei termina niciodată. (În mare sunt crocodili – Fabio Geda)

5 comentarii

  1. @Larisa: multumesc :) da sunt multe poienite cu branduse pe la mine pe aici, niciodata nu am vazut atatea, mama zice ca va fi o toamna lunga (ele o prevestesc), ma rog, sper sa fie. Ideea e ca din pacate plec din zona zilele astea si nu stiu daca voi mai putea merge la pozat branduse saptamana viitoare, daca ploua n-am facut nimic… am mai pus cateva poze aici: https://picasaweb.google.com/104592517444423381478/DoamnaToamnaLaMineInSat

    @Alice: daca vrei ti-o aduc cand ne vedem, numai ca saptamana asta nu mai pot din pacate, după marti incolo saptana viitoare sau pe cand o fi :*

  2. Superbe fotografiile, minunate vorbele alese. Chiar că poieniţa cu brânduşe pare de vis. Aşa să fie, cum zice mama ta, toamnă lungă şi frumoasă, iar eu aş visa şi la o iarnă scurtă şi blândă :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.