Lovely ways to take the breakfast

Sper ca zilele următoare să vă găsească acolo unde vă doriţi şi să vă bucuraţi de fiecare dimineaţă împreună. Dacă temperatura de afară îmi va permite, aş vrea să iau micul dejun în curte la Ineu (aşa cum am făcut-o anul trecut de Paşti), dacă nu, totuşi aş vrea să încerc un mic dejun frumos “amenajat” pe undeva. Mai nou mi-am descoperit pasiunea asta cu micul dejun atent studiat, mă emoţionez în faţa a două pahare de suc de portocale, în faţa pâinicii prăjite şi frumos aşezate într-un coşuleţ, în faţa unei căni de cappuccino spumos, în faţa unei atmosfere mai repede decât în faţa unei mâncări. Cred că trec la o altă etapă din existenţă, altfel nu-mi explic, căci până mai ieri asemenea sentimente nu-şi găseau loc în mine. Oare sunt în faţa unei schimbări şi nu-mi dau seama? Vorbesc foarte serios! Acum m-aş dori să dau timpul înapoi şi să revin la fiecare mic dejun servit undeva în altă parte, fie că e la Ineu, la Paris sau în Agios Georgios, aş vrea să mă întorc şi să savurez, nu să mă grăbesc să termin de mâncat şi să fug de moment.

Până îmi dau eu seama ce se întâmplă, poate reuşesc să vă inspir şi pe voi să profitaţi de următoarele dimineţi de sărbătoare şi să pregătiţi pentru voi şi cei dragi un mic dejun de care să-şi amintească cu drag şi dor ;) Să pregătiţi o atmosferă mai mult decât o omletă! Poate zilele astea libere să vă facă să savuraţi… totul şi să nu mai fugiţi de moment. Dacă v-am inspirat şi aţi hotărât să luaţi un mic dejun pe inima voastră, faceţi o poză, respiraţi un moment în faţa “operei” şi trimiteţi-mi poza pe email, astfel o să iau şi eu micul dejun cu voi. Dacă doriţi, evident ;)

Bună dimineaţa! :)

6 comentarii

  1. Si eu care tocmai voiam sa zic ca prima si a patra poza (bine, prima NU pe roz) parca-s ale Kadiei :)))) A doua pe mine ma streseaza, mi se pare inghesuita si raul ala de jos cu padurea pana in el nu ma atrage.

  2. Si mie imi place timpul micului dejun, mai mult decat celelalte mese ale zilei.
    Pozele tale sunt minunate si imbietoare.
    Eu imi amintesc cu placere de micul dejun luat la tara, in curte, in lumina stralucitoare a diminetii si cu picioarele in iarba inrourata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.