CM de gimnastică de la Tokyo pe Digi Sport

După ce am auzit ieri că echipa de gimnastică a României a luat locul al IV lea la Tokyo, am căutat de nebună să văd dacă măcar o televiziune transmite acest eveniment. N-am găsit nimic inițial, dar noaptea trecută pe la 12 înainte să sting TV-ul (cred că nu v-am zis că din 1 septembrie avem iar TV) am găsit reluarea programului pe echipe pe Digi Sport  3 :) Nici nu știam că există Digi Spoer 3 (câte sunt, apropo?). In fine, ideea este că cei care au cablu TV de la Digi sau RDS pot urmări aceste campionate pe care se pare că nimeni nu le mai dorește. Era super când le dădea TVR-ul, ceva din trect a rămas… Cristian Țopescu… A! și revenirea Cătălinei Ponor în naționala României :)

Pentru cei interesați, finalele pe echipe au avut loc în 11 octombrie (feminin) şi 12 octombrie (masculin), fiind urmate de finalele la individual compus (13 octombrie la feminin, 14 octombrie la masculin).
În 15-16 octombrie vor avea loc finalele pe aparate.

Foto

5 comentarii

  1. Ai idee si la ce ora sunt cele de maine si poimaine? Mersi de atentionare, chiar vroiam si eu sa ma uit la gimanstica si habar nu aveam unde, mai ales ca aici avem…alte posturi TV :-) Mersi

  2. Gata, am gasit programul, abia astept sa ma uit zilele urmatoare, mersi mult!!! Mi-ai raspuns la o intrebare pe care as fi vrut sa o pun, dar nu aveam/stiam cui :-P

  3. Ioana, multumesc… eu n-am timp pe la 13-14 cand sunt transmisiunile in direct, dar seara de la ora 23 pe Digi 3 sunt in reluare transmisiunile de zi. Aseara am stat pana la ora 1 sa vad finala feminina la individual compus. Mi-a parut rau de Ana Porgas caci nu a ratat si cu toate astea a iesit abia pe 6, chiar nu inteleg cum au prins rusoaica s chinezoaica podimul caci au ratat ambele, de americanca nu zic nimic (chiar a meritat) Chiar ce intereasant la americante, mai toate au antrenori romani, sau coregrafi romani :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.