Cluj Arena (categoria “Elite” de Transilvania) ;)

Am fost sâmbătă seara să o vedem și ar fost ceva din seria, venit, văzut, plecat, dar totuși… aflând că la ora 22 va avea loc un mare foc/joc de artificii am hotărât să rămânem și să vedem și artificiile care mie îmi plac mult, mult, mult (cu condiția să nu fac poze) :D N-am făcut, la artificii :)

În linii mari Arena arată bine (n-am termen de comparație, deci arată bine!), mi-a plăcut că am intrat pe ea când se însera și am făcut niște poze bune (de amator, dar culorile zic tot), mi-a plăcut și pista interioară (n-am mai văzut așa ceva și nici nu știu la ce o vor folosi, pare o pistă de viteză, poate o fi pentru antrenamente) și mi-a mai plăcut bineînțeles focul de artificii, cele 15 minute senzaționale în care pirotehniștii și-au făcut treaba și mulțimea a fost extaziată. A! și U (Universitatea Cluj, echipa mamă a Arenei) a mai și câștigat sâmbătă în deplasare (nu că aș fi ceva microbistă, dar anunțau ăia pe Arenă scorul din 10 în 10 minute).

Abia aștept marile evenimente care se anunță pe Arenă, însă până atunci abia aștept concertul Scorpions de sâmbătă (mă aștept să fie senzațional, sper să nu mă aștept degeaba că văd pe net că acum o apucă pe toamnă să aducă ploile). Oricum avem bilete la tribuna 2, care e semiacoperită, deci nu-mi fac multe probleme, oricum mergem. Yeeeey ;)

Senzația serii a fost reporterul TVR, de care m-am distrat tare bine. Un reporter mai cu “morcov” n-am văzut :)

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.