Toamna în 5 orașe de basm

Haideți să vedem cu arată toamna în 5 orașe deosebite de pe glob, orașe în care n-am ajuns până acum și pe care evident le-aș aborda în orice anotimp, dar acum că tot vine anotimpul arămiu, vă invit la o toamnă la…

New York (există și un film tare trist cu numele ăsta)

Foto

Beijing (până și toamna arată atât de diferit aici.. atât de altfel)

Foto

Dublin (raze de toamnă târzie, degajă muuultă căldură, deși știu că nu e un oraș foarte “călduros”)

Foto

Praga (orașul “de aur”, strălucește mai bine sub razele calde de toamnă)

Foto

Tallinn (aici aș iubi și eu toamna, pare cea mai veselă și colorată de pe Pământ)

Foto

Voi unde vă vedeți toamna? Care este orașul toamnei voastre?

8 comentarii

  1. mie mereu mi s a parut ca acolo, la voi, in Ardeal e toamna mai lina, mai calda, mai molcoma. M agandesc acum la toamna de la Sibiu:)

    Daca ar fi sa ma gandesc la o toamna din alta tara, cred ca cea de la Barcelona e plina de mister. E veche si noua in acelasi timp:)

  2. Monica draga, în Ardeal “Toooomna” nu e lină… oamenii sunt :) si vorba lor :)
    Ideea este ca in Ardeal toamna e ciudata, sunt ani cand incepe din 15 august si o tine tot intr-o ploaie pana la 1 noiembrie cand vine frigul. Anul acesta a fost superb, pana acum vremea e de vara, 27-30 de grade in septembrie nici la Ineu n-au mai prins, si in campia de vest vara e mai lungă, toamna vine prin 14 septembrie, de ziua mamei, dar anul asta s-au luptat pe 14 cu canicula inca.
    Tot ce sper e sa fie la fel de frumos si la Cluj macar inca o luna, desi nu cred ca se va intampla totusi asa, adica zile frumoase izolat vor fi, dar chiar de o vreme atat de caldă nu mă astept să ma bucur de ziua mea :)

  3. mie mi-ar placea sa calatoresc mai mult toamna, atat pentru atmosfera, cat si pentru ca e mai putin aglomerat. pana acum, ca oras, am vizitat doar parisul toamna si e superb, intr-adevar. cel mai mult mi-as dori sa vad oraselele din toscana toamna, cred ca ceva ce nu uiti prea usor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.