Plimbărici, vacanțe și alte articole de travel

Azi vreau să vă recomand câteva articole de travel, unele postate chiar de mine pe blogul prietenilor de la plimbarici.ro. Plimbarici este inainte de toate un forum adresat celor indragostiti fara leac de calatorii și care nu pot respira din cauza dorului de duca, dar plimbarici este si un blog deosebit de interesant unde găsiți numeroase articole despre posibilitățile de petrecere a timpului liber și despre destinațiile de vacanță ale membrilor comunității.

Până o să-mi fac eu timp să vă povestesc, subiectiv desigur, despre călătoriile mele din ultima vreme (de la Cinque Terre am rămas restantă și de atunci m-am mai plimbat puțin, plus că Genova mă așteaptă săraca să vă povestec și despre ea), vă las în compania unor articole ceva mai obiective despre posibile ținte de voiaj, despre posibile locuri de “plimbărit”:

 • întâi un scurt popas la Sinaia, capitala de vară a României, după cum frumos o numea cineva aici pe blog. O să vă povestec și eu despre săptămâna mea la Sinaia, dar încă nu mi-a revenit și nici nu am sortat pozele.
 • apoi o oprire pe litoralul mult hulit al României, mai exact la Mamaia care a fost, este și va rămâne cea mai populară destinație de vacanță de la noi. A mai dat cineva pe acolo în ultima vreme?
 • daca Londra vă spune ceva, ori că ați vizitat-o, ori că urmează să o vizitați, atunci acest articol o să pună ceva ordine în haosul creat de orice călătorie în capitala Marii Britanii.
 • mie îmi place mult să caut obiective turistice de maxim interes dintrun oraș imens și de data aceasta am ales pentru voi 10 cele mai cele din Budapesta și le-am strâns într-un foto eseu.
 • după ce am vizitat Corfu anul trecut am reușit să fac și un fel de top al stațiunilor și plajelor de pe această insulă grecească mereu verde.
 • și vom încheia cu Amsterdam-ul, cea mai controversată capitală europeană, un loc în care vreau cu ardoare să ajung cât mai curând.

Voi unde mai mergeți vara asta? Pe unde vă mai “plimbăriți”?

4 comentarii

 1. Grecia ramane una din destinatiille preferate ale turistilor romani. Poti alege oricand, cu inima impacata, Corfu, Creta, Thassos, Rhodos, Halkidiki etc. La fel de bine ai putea alege, chiar daca trebuie sa platesti ceva mai mult, Turcia.
  Pentru cei care mai vor si “altceva” pot incerca Portugalia, Sicilia, Tenerife, Spania sau destinatii exotice.

  Calatorie placuta, oriunde ati merge!

  Poate chiar va ajutam in acest sens, incercati http://www.coronatravel.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.