Bialog Cafe (II)

Bine v-am regăsit și azi, am pregătit pentru voi o cafea fierbinte cu mult lapte (sau nu, depinde cum o beți de obicei). Am mai scos din cuptor și o tavă de cookies cu unt și aromă de migdale, iar pentru cei “învățați” cu un mic dejun franțuzesc am și niște croissante proaspete happy

În rest din meniul de azi mai puteți alege:

Aperitiv: te-ai gândit să-ți cumperi o agendă care să nu fie “doar o agendă”?

Felul principalLia este plecată din țară de ceva vreme, dar nu a uitat de proiectul ei de suflet, prin care mereu ajută oamenii aflați “pe culmile disperării”. Mereu am considerat-o pe Lia o curajoasă, care a pus interesele altora pe primul plan, un om care a vrut și vrea să ajute necondiționat, un om darnic, dar peste toate, un OM BUN.

Cum o putem ajuta și noi pe Lia să ajute? Alăturându-ne campaniei Oameni darnici. O mică listă a familiilor care au nevoie de ajutor imediat se află aici.  Putem face Sărbătorile mai frumoase oamenilor de lângă noi, dar care nu au avut norocul nostru.

Felul doi: la alegere, oamenii de pe facebook, unde te incadrezi? (cât am râs!!!) sau/și o poveste care a început să mă plictisească puțin, bloggeri mari și bloggeri mici, un subiect inepuizabil, însă mereu actual.

Desertul: Royal Wedding, T-Mobile Version (mă tot întreb unde au găsit așa dubluri reușite?) happy

Din partea casei: asculți radio online? dacă da, atunci am pentru tine un radio de milioane, HelloRadio. Mi-am tot propus să scriu despre el mai ales că o prietenă bună îl ascultă de multă vreme și colaborează cu el, dar azi l-am inclus în meniu, prima porție e din partea casei, apoi dacă îi cunoașteți gustul nu va mai avea nevoie de reclamă happy

Cartea de după: o porție interesantă de cărți, niște drăguțe recenzii aici, o frumoasă librărie aici.

Vă mai aștept winking

Foto

You may also like

4 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.