Tangled – O poveste încâlcită

Am văzut de curând una dintre cele mai frumoase povești Disney din ultima vreme. Daca nu l-ați văzut, vă recomand să mergeți să-l vedeți, are și efecte (este 3D), are și intriga, are personaje frumoase și pentru copiii mici și pentru cei mari și peste toate este la limita dintre musical și farytale, sau mai bine zis le are pe amândouă. Mi-a păcut foarte mult și sincer l-aș mai vedea peste ani pentru ca vorba aceea: mi-a spus atât de multe…

Am ținut să vă spun acum de el pentru că momentan rulează la cinema și dacă nu v-ați gândit ce o să faceți în weekend, poate vă hotărâți să mergeți la Tangled – o poveste încâlcită (dar minunată). Apoi, poate îmi spuneți și mie cum vi s-a părut :)

6 comentarii

  1. A fost 3D?! Am și uitat… Nu țin mine să fi avut vreun efect special care să fi necesitat ochelarii… Așa am pățit și cu Alice în Țara Minunilor. Eu zic că dacă vreți să mergeți, mergeți la varianta normală, 2D, nu pierdeți nimic.

  2. Hai măi… a fost chiar drăguț cum veneau lampioanele alea către tine, și fazele cu părul, sau când alergau prin iarbă. Mie chiar mi-au plăcut efectele. Bineînțeles ca de la Calatorie spre centrul pământului niciunul nu a mai avut așa efecte :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.