Filme pentru zile magice

Poate nu toți preferați să vedeți de sărbători doar acele filme arhicunoscute și arhiurmătite de toată lumea; adică acele filme pe care televiziunile le dau în fiecare an. Eu oricât de mult aș iubi Singur acasă de la 1 până la 5 sau Uite cine sau cine cu cine vorbește, acum sau atlcândva chiar nu le pot vedea în fiecare an, că le-am văzut de 15 ani încoace :)

Apoi mai sunt filmele gen Love Actually pe care le iubesc și îl iubesc pe acesta în special chiar dacă l-am văzut numai odată. Dar azi o să vă recomad altceva; filme bune; filme care ți se lipesc nu doar de retină ci și de suflet.

Filme Premium


– este printre cele mai frumoase filme de dragoste ale tuturor timpurilor (să mai zic ceva?)
– da… pe mine m-a marcat :D– da, se prea poate să îmi spuneți că este prea dur pentru aceste zile, dar, totuși… este un film magic
– încă nu mi-am dat seama cum au reșuit să streacoare atât de mult umor în acest gen de film– am reușit ca într-un timp foarte scurt să văd o grămadă de filme triste, acesta se încadrează perfect
– poate ați auzit celebrul: “el s-a îndrăgostit pentru prima dată, ea s-a îndrăgostit pentru totdeauna“, ei bine, e din acest film :)– vaiii ce film faaaain, nici nu am bănuit când am început să-l văd că mă va sensibiliza în acest hal, am plâns cel mai mult de la John Q încoace
– “loialiatea înseamnă să nu-i uiți niciodată pe cei pe care îi iubești” :(((– WOW, chiar nu pot să spun multe despre acest film, dar este fabulos, iar între acesti doi actori exista o chimie de nedescris…
– după ce-l vezi cred că te gândești bine cu cine îți dorești să vezi piramidele în viața asta– Adam Sendler într-un rol dramatic execelent
– o poveste care îți face pielea de găină


Filme romatice după cărțile lui Nicholas Sparks


– puteți să mă credeți cât de superficală doriți, dar actorul din rolul principal este cel mai hot ever :D (sau cel puțin asta cred acum)
– povestea este ușurică ca toate bazate pe cărțile acestui autor (pe care nu l-am citit și nici nu-mi doresc)– recomandat tinerilor (poate chiar adolescenților)
– actori foarte frumoși și promițători
– nu prea mi-a venit să cred cât de aiurea s-a terminat acest film, dar până la final merită atenția oricui
– mi-a plăcut, este extrem de romantic…


Două documentare de nota 20 (pentru cei care preferă acest gen)


– amuzant, foarte interesant, educativ, uimitor, excelent, trebuie neaparat văzut, l-aș revedea de o mie de ori


– deși pare, nu e doar pentru fani, este povestea unui turneu mondial cu tot ce presupune asta, momente delicate, monete triste, fercite, succes fulminat
– și marii artișți sunt oameni ca noi, poate uneori chiar mai multe probleme

7 comentarii

 1. Să vezi Dear John dublat în franţuzeşte, am văzut jumătate din el, cam 40 min cred, timp în care am râs doar de cum sună Cher Jon. Am renunţat la un moment dat.

 2. Autumn in New York e super-fain, dar foarte trist :(
  La "Dear John" am început să fac o recenzie mai de mult însă am lăsat-o baltă. Eu zic că e unul dintre cele mai proaste filme ever! Fata aia joacă extrem de prost, e foarte artificială… Uită-te la fazele când se desparte de tip, abia se abţine să nu râdă! :))

 3. Eu nu am vazut decat Autumn in New York si mi-a placut ffff mult. De restul am dat pe net intamplator, dar nu am mai apucat sa le vizionez.

  Ms de recomandari :)…am o gramada de vazut!!!

 4. Am vazut doar The Green Mile, Autumn in New York, Reign over me, si Dear John. Hachiko nu prea vreau sa-l vad ca la filmele cu caini mor incet… la Marley and me am plans de m-am stins. :( Si ala e comedie. Deci nu vreau sa ma gandesc cum ar fi la Hachiko. Cred ca o sa-mi fac timp pentru Podurile din Maddison County si Babies. :)

 5. Probabil ar trebui sa imi fie rusine dar in afara de Autumn in New York nu am vazut nici unul din filmele din lista ta. cred ca mi-am facut rost de film list pentru sarbatorile astea, nu ca as avea pre mult timp dar….

 6. @Anca: oricum la filmele dublate eu mă prăpădesc de râs :))

  @Tiq: da, pâi mă gândeam că l-ai văzut pe ăla cu W. Ryder :D

  @Monica; ooo, și eu :*

  @Laura: ai mai reușit să vezi ceva din ele? :*

  @Tomata: da, vezi Podurile din Maddison County și te rog să-mi spui ce stare ți-a lăsat după. Este un film MINUNAT…

  @Oana: ai văzut ceva din ele de Sărbători?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.