A doua seară fără bere la Cluj Fest

M-am simțit mult mai bine ca sâmbătă, chiar dacă o migrenă m-a chinuit toată ziua. Am ajus doar la Zdob și Zdub și evident la Iris și nu știu cum s-a făcut de am ajuns pas cu pas foarte aproape de scenă. Nu am stat în viața mea așa aproape de o scenă, dar s-a văzut foarte fain și mai ales s-a auzit într-un mare fel… (felicitări pentru sunet)
 
Zdob și Zdub au fost pur și simplu de neoprit, au cântat doar 40 de minute, dar fără pauze. Roman, solistul e un mare artist, seamănă izbitor cu Steven Tyler mai ales când râde și se întinde peste microfon, nu mi-am putut lua ochii de la el. (Bineînțeles ca Roman e mult mai tânăr și mult mai frumos)
 
Despre Iris… no comment (serios, ce aș mai putea spune eu acum?). Poate doar să amintesc de tinerii din spatele meu care au arborat un fel de pancartă pe care scria “IRIS pentru totdeauna”. Am fost în asentiment cu ei și am cântat de am crezut că voi răguși cu siguranță, dar culmea, gâtul meu se simte mai bine ca niciodată :P
 
Și tot nu am băut nicio bere :))) Sorry Ursus, dar mulțumim pentru acest “festival“…

2 comentarii

  1. Ma declar fana Zdob si Zdub, muzica lor e oricand binevenita. Eu o ascult in general dimineata, pentru ca-mi da o stare de buna-dispozitie si ma umple de energie pentru intreaga zi :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.