Nu te poți opri după un episod

Am mai scris (aproximativ) această postare în septembrie anul trecut, dar pentru că am primit o leapsă din două părți adică de la Evergreen și de la Oana nu mai puteam face să nu o onorez, așa că reorganizez postarea și completez cu alte filme pe care le urmăresc de curând (astea se află la finalul postării) :)


FRIENDS este serialul care mi-a plăcut cel mai mult. L-am urmărit inițial la Pro TV, apoi în 2005 am primit toate sezoanele și în aceea vară le-am văzut pe toate. Băgam câte 5 episoade pe zi și parcă în perioada aceea ducea o viață paralelă. De atunci în funcție de starea mea de spirit mai urmăresc câte un episod. Pe unele le știu pe de rost (asta nu mă împiedică să râd mereu la aceleași faze), pe altele parcă acum le descopăr, dar unele cred că le-am văzut cam de 6-7 ori. E cel mai tare serial EVER.



DR. QUINN cred că mi-a deschis apetitul pentru serialele cu doctori. Pe vremuri pe la 12-13 ani l-am văzut pe TVR 1 (mă rog, atât cât s-a dat), apoi anul trecut l-a difuzat Romantica și de luni până vineri de la ora 20:00 eveam program. Din păcate ultimul sezon nu l-am văzut integral pentru că ne-am mutat și am avut alte activități, dar mi l-am procurat de la Amazon și încă mai am vreo 6 episoade pe care le las pentru zile negre :D



SAVED BY THE BELL pot să zic că a fost serialul copilăriei mele, filmul care mă bucura cel mai mult. Aventurile liceenilor mi se păreau extraordinare. Cred că-mi doream cel mai tare să ajung la liceu pentru că-mi imaginam că e ca acolo ☺ Am câteva sezoane din el și m-am uitat în urmă cu ceva timp, dar nu se compară cu senzația pe care mi-a lăsat-o atunci. Oricum cred că toate puștioaicele erau îndrăgostite de Zach Morris ☺



BAYWATCH...hmmmm…Mich Buchannon, wow. Ăsta cred că rulat când eram eu prin clasa a IV a/ a V a dar parcă a fost ieri. Din câte știu se difuza lunea și nu ratam nici un episod. Parcă văd și acum faza de început când sărea din elicopter în apă. Costumele alea roșii mă bântuie și acum (ce să mai zic de băieți). Niciun alt serial nu mi-a adus mai multă adrenalină ca ăsta, iar meseria de salvamar nu a fost niciodată mai populară.



SUNSET BEACH m-a marcat în alt fel. Eram deja mai mare, aveam vreo 14 ani când rula pe TVR. Mă uitam cu mami la el seara de la 7. Actori frumoși (încă îmi place Cole), acțiune, dragoste, crime, secrete, mister, întorși din morți, pe vremea aia mi se părea excelent. Apoi când am văzut că se tot lungesc cu el am renunța să-l mai urmăresc, dar ultimul episod tot l-am văzut :D



7TH HEAVEN este serialul despre familia reverendului Camden, o famile total neobișnuită pentru un reverend. Cele 11 sezoane din am văzut cam 9 pe Pro Tv și pe Acaaaassssă mi-au plăcut foate tare pentru că tratează niște probleme curente ale familiilor de azi. Dar e drăguț, îmi place mult, mult de tot… și să nu uităm că e filmul care a lansat-o pe Jessica Biel ;)


BIG BANG THEORY este sitcom-ul momentului, am început să mă uit datorită lui Clau, care cum să nu urmărească un serial unde se discută fizică, comics-uri și Star Trek? Și așa am învățat și eu câte ceva în plus de la patru tipi smart and funny acompaniați de o tipă super hot. Filmul e genial din toate punctele de vedere.


THE OFFICE are pentru mine o poveste mai specială. Descoperit de Radu care a zis că e cel mai tare serial de comedie ever, a ajuns la Clau și uite așa am urât eu din toți rărunchii primul sezon. Pur și simplu nu mă potriveam cu stitul lor de a face comedie. Ceva însă mi-a atras atenția din sezonul 2 (cred că povestea lui Pam și Jim) și am început să-l urmăresc, ca de la sezonul 3 să mă declar cucerită, imaginați-vă, fiecare cină și mic dejun (în weekend) luat in fața ecranului la un episod/două, pffff și sunt 6 sezoane deja


GREY’S ANATOMY este iubirea mea actuală…. în materie de filme. Am văzut tot ce s-a filmat până acum și mă declar într-o relație de lungă durată :D Adevărul e că nu mă așteptam să mă prindă serialul în asemenea hal, dar acum cum prind ocazia spun că e ceva de speriat, nu aș putea face să nu mă mai uit.

Merge mai departe la: Vulpitza, Mărgeluța și Rontziki :*

9 comentarii

  1. Adica eu nu merit leapsa hm?!? Gata m-am suparat!

    FRIENDS!!!!
    Vazute integral toate sezoanele de 4 ori si nu stiu de cate ori am mai vazut pe sarite. E cel mai tare show de comedie EVER si nu cred ca va mai exista un altul la fel de tare.
    Acum ma delectez cu How I met your mother, care e cam al doilea sau al treilea dupa Friends.
    Dar merita!

  2. Pentru mine the big crush of the moment e Dr. House, dar imi plac in general toate serialele cu medici.
    Io din Sunset Beach eram indragostita de Ben…eh, tineretea :P

  3. Daaa, faină leapşa :) Tare plăcut să-mi aduc aminte de serialele de demult şi o s-o onorez şi eu cât de curând, sper să am timp în we…Mulţam!

  4. Super faina leapsa asta! ;) Doamne, mi-ai adus aminte de serialul copilariei "Salvati de clopotel". Intram imediat in casa, fara sa mai comentam, pentru ca stiam ca incepea un nou episod. Mie nu-mi placea Zach, mi se parea arogant; imi placea Slater. :D Am eu o boala pentru masculii bruneti si bine facuti! Iar daca mai au si gropite in obraji….pfffiu, m-au dat pe spate! :))))))))))

  5. WOW da, trebuie sa recunosc ca eu de Salvati de clopotel si Doctor Quinn am uitat…ar trebui sa imi fie rusine:)
    Si la tanar si nelinistit am avut o mica tentativa :)
    Pe mine Seinfeld nu m-a prins de nici o culoare, nu prea stiu cum pot fi unele pers atat de pasionate.
    Apoi, din serialele vechi, la mine ar mai fi si Melerose Place!

  6. @Ana: la ce sezon te referi?

    @Anca: iuuuui, sper că nu te-ai supărat… dar o poți face liniștită, timp să ai :P
    Știam că ești fan FRIENDS, uite împărțim serialul preferat :*

    @Evergreen: parcă nu-mi vine să cred :)) dar să știi că nici eu nu l-am văzut chiar de la început pentru din câte citisem în Tv Satelit la vremea aia mi s-a părut o porcărie, dar după ce au început toți colegii mei să se uite am zis ca tre să am ce povesti în pauze :))

    @Alina: nici Ben nu era rău :))
    House e mereu în plan dar nici acum nu am început să mă uit la el. Am început însă de curând Private Practice :D

    @Costi: coloana sonoră de la Grey's Anatomy e superbă și eu sunt înebunită după ea.
    Am văzut destule episoade din Seinfeld, dar pe mine m-a prins mai tare Friends :D

    @Rontziki: aștept să citesc la tine, cred că am citit peste 10 lepșe despre seriale pe bloguri, toate diferite și cu filme de pus pe lista "trebuie încercat" :)

    @Mărgeluța: chiar ziceam la Tomata pe blog când am văzut leapșa la ea că și eu îl înșelam pe Zach cu Salter :)) Very, Very cute latino guy :*

    @Oana: noh… miile de episoade de la T&N nu m-am tentat niciodată, dar țin minte că pe la 10 ani rula pe TVR 2 Santa Barbara cu Cruz și Maison și Gina, intrigile alea m-au acaparat. Apoi am renunțat, cred că și cei de la TVR 2 :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.