În vizită sau de-al casei?

În încercarea de a-mi cunoaște cititorii (chiar dacă smit că pe 80% dintre ei îi știu de-o viață, iar pe alții chiar îi știu de-o viață), m-am gândit să lasez întrebarea următoare pentru cei care ajung pe Bialog cu voie sau fără voie.
 
În vizită sau de-al casei?
 
Întreb asta mai mult pentru că știu că intră pe blog și mulți pe care nu-i cunosc și pe care sincer chiar aș vrea să-i cunosc. Așa că cine dorește, cine poftește, fie e că e pentru prima dată pe Bialog, fie că intră zilnic să citească ce mai debitez e invitat să răspundă la întrebare. Evident aș fi încântată să nu mi se răspundă printr-un singur cuvânt ci puțin mai elaborat, iar cei care să zicem sunt “de-ai casei” pot să-mi spună și ce-i face să revină aici, poate putem îmbunătăți calitatea blogului. Cât despre vizitatorii noi sau la prima întâlnire îmi pot lăsa un răspuns cu ce ar vrea să găsească aici, sau ce au căutat de au ajuns aici și dacă au găsit acel ceva sau nu….
 
Eu oricum aștept pe toată lumea în continuare și-mi pare bine că mulți din cei care vin odată revin mereu
 

22 comentarii

  1. Io-s printre aia care au venit o data si de atunci revin zilnic , uneori si de cate 3-4 ori pe zi…Nah ,socoate tu de care mi-s… :D te pup!

  2. sinceritatea cred ca atrage intotdeauna si cu cat un lucru (in cazul de fata blogul tau) este facut mai personal si mai cu "sufletul" asta se simte …
    De aceea revin…si de aceea incerc sa si las un comentariu in urma vizitelor mele … ca sa ai un feed-back la ceea ce faci

  3. De-al casei mereu :). De ce revin? La inceput pentru ca ceea ce scriai era foarte interesant, in special capitolele din sudul Frantei m-au fascinat. Apoi, pentru ca am gasit o noua prietena si pe un prieten il cauti zilnic.

  4. Îmi place să cred că sunt de-a casei, deşi îţi citesc blogul de doar câteva luni. Îmi place că eşti deschisă, că eşti inteligentă şi că nu jigneşti pe nimeni, spre deosebire de mine (uneori nu mă pot abţine). Eu aş spune că trebuie să scrii ceea ce vrei, ceea ce simţi. Într-adevăr trebuie să fie şi ceva pentru care oamenii să se întoarcă, dar tocmai acesta este farmecul, să găseşti ceva nou, nu să citeşti ceea ce ştii deja. Deci Bianca, sfatul meu: Fii TU!

  5. Intru si eu cand apuc. Gasesc lucruri interesante si, cum zicea cineva, imi place ca blogul este personal.

  6. imi place sa cred ca sunt de-a casei, desi te-am descoperit acum vreo luna cred. :) imi place ca scrii despre filme si carti si ca pe langa ele mai ai si articole personale, e oarecum combinatia perfecta (cel putin pentru mine)

  7. de-a casei, revin pentru recenziile cu filme si carti, si pentru povestile mai personale care dau senzatia ca ajungi sa cunosti mai bine sufletul omului pe care-l citesti :)

  8. De-a casei… Pai, intru aici pentru ca locuim in acelasi oras (asta motiv, nu?), ca mai aflu despre evenimentele din urbe (stiu, stiu ca exista site-uri pentru asa ceva, dar prefer "filiera" personala), ca imi place sa citesc despre carti (desi nu impartasim intotdeauna aceleasi idei, nu am indraznit…), ca imi plac povestile de calatorie, blogrollu' si pozele:) De-a casei, clar!!

  9. Pentru că nu ne cunoaştem aş zice că în vizită, dar o vizită pe care o fac aproape zilnic. Iar motivul pentru care revin este acela că îmi place cum şi ce scrii.

  10. intru cel putin o data pe zi… ai postari de bun simt, relaxante, care poftesc spre ceva… lectura, buna ascultare sau vis… keep writing!

  11. fara legatura la postul de azi…am vazut cartea pe care o citesti acum wow!!! suna interesant si abea astept sa o termini ca sa vad si cum a fost :)

  12. Odata cu descoperirea blogului, mi-am gasit si o prietena buna si draga ;).

    Te citesc din scoarta-n scoarta, pentru ca de fiecare data te descopar pe tine, fie ca povestesti de cart, de filme, intamplari din viata ta sau nu.. in toate aceste posturi esti TU..

    Imi place aerul personal al blogului, intr-atat incat ma faci sa revin zilnic, macar o data, daca nu cumva de cateva ori in aceeasi zi!

    MULTUMESC

  13. Mă consider de-a casei :) şi nu prea ratez nici o postare, fie că intru din blog când văd ceva nou la tine, fie că citesc din google reader când stau mai prost cu timpul…
    De ce revin? Pentru că am descoperit preocupări similare cu ale mele şi-mi place să citesc despre ce filme ai mai văzut, despre ce-ai mai citit, să-mi trec pe listă vreo carte sau vreun film, să-mi aduc aminte de ele în cazul în care le-am citit sau le-am vizionat…pentru că mă regăsesc de multe ori în problemele pe care ţi le pui şi, mai ales, în modul de abordare (deh, balanţe :D)…pentru că viziunile şi ideile noi sunt întotdeauna ca o gură de aer proaspăt şi generează analiză, meditare pe marginea lor şi căi spre noi viziuni, spre echilibrul interior :)

  14. Clar, ma consider de-a casei! ;) Ce-mi place la blog si de ce revin? Pai imi place caracterul personal al blogului, imi pari o persoana solara,sincera si frumoasa. Imi place cum scrii, imi place ca citesti mult(nu ca mine, lenesa!), ocazie cu care mi-am imbogatit si eu lista de lecturi! Si ma trezesc intrebandu-ma "Ce-a mai scris oare Bia?", chiar daca nu sunt la calculator si am alte treburi de facut. Dap, imi placi tu, cea care reiesi din ce scrii. ;)

  15. Sa zicem ca imi place ce "debitezi". Iti citesc cam toate posturile, chiar daca nu comentez de fiecare data.
    Si trebuie sa iti multumesc! Datorita tie am cumparat o carte pe care as fi dat 78 RON. Asa am dat doar 19.

  16. @Ana: și eu te pup… știu că ești de-a casei… nici nu se putea altfel :*

    @misteria: mulțumesc foarte mult, apreciez faptul că lumea nu fuge de sinceritate ci se folosește de ea că să creeze legături :)

    @vulpitza: oooo, dar ce frumos ai spus… aștept vizita din real life, la Cluj, apoi o reedităm la București :*

    @Evergreen: și nici nu știi cât mă bucur :*

    @Anca: ești de-a casei, clar, iar eu sunt eu și nu mă abat de la drum. Faptul că nu am jignit pe nimeni e că până acum nu am avut un motiv real să o fac și sper ca pe viitor nici să nu-mi dea cineva vreun motiv :)

    @Oana H: aștept fiecare vizită și mă bucur că nota personală atrage :)

    @Oana: deși mulți spun că e combinația letală pentru un blog (să nu uităm că sunt apreciate cele de nișă) și pe placul meu e, de aceea nu m-am reprofilat :*

    @Ela: mersi, ai foarte mare dreptate, blogurile mai personale mă fac și pe mine să cunosc omul din spate mult mai bine :)

    @3fmi: super, ai multe motive pentru care revii și nu pot decât să mă bucur, te aștept oricând, poate ne și veden prin "urbe", nu ar fi rău, nu?

    @OFZ: veselia… wow, mulțumesc din suflet, aveam nevoie să aud asta :)

    @emi: atunci de-al casei dacă e zilnic, și mă bucur că revii, și mă bucur că știu și pentru ce, și mă mai bucur că mereu ai avut comentarii pertinente :)

    @Costi: cu siguranță voi continua atâta timp cât știu că voi sunteți aici și nu doar că nu mă lăsați să vorbesc singură, dar și apreciați ce zic :) Mersi…

    @Oana: cartea a fost super dacă esti pasionată de patinaj… dacă nu, pentru stil nu o recomand că practic el nu există, Sasha e patinatoare nu scriitoare :)

    @Laura: și eu am găsit o prietenă dragă și asta e o mare mulțumire :*

    @Rontziki: și eu te consider de-a casei și chiar vroiam să-ți zic că preocupările similare le-am observat și eu, o fi ceva cu balanțele… chiar o fi :)

    @Mărgeuța: pfff… ăsta chiar a fost un compliment personal. Mulțumesc din suflet, iar faptul că te gândești la ce am mai scris înainte de a vedea mă face să mă simt chiar onorată :*

    @Robert: ooo, mersi :)), iar pentru carte, cu plăcere, am folosit și eu informația și nu m-a costat nimic să o dau mai departe :)

  17. Si io's de-a casei chiar daca nu intru zilnic. Da' cand intru citesc tot pana unde am citit ultima oara. :P Si unde am ceva de zis, zic.

    Ce ma face sa revin? Faptul ca suntem atat de asemanatoare? Ca regasesc la tine chestii care imi plac mie? Da… cred ca de-asta. pentru ca ma identific cu tine. :)

  18. pai…evident eu din nou ultima:)):)):))

    Eu ma consider de-ai casei din momentul in care mi-ai zis la mine pe blog ca ma ast la Cluj:) si da, abia ast sa vin:)

    si te citesc cu drag, azi e deja a 4 oara cand intru, si dupa cum se vede descopar ca raman articole necitite, dar licenta si munca e de vinaaaaaaa….dar niciodata nu e prea tarziu, nu-i asa?:):P

  19. eu nu te vizitez foarte des dar te vizitez constant(te-am adaugat si in blogroll-ul meu):). te-am descoperit datorita concursului cu revista national geographic traveler, speram sa castig eu ;)) imi lipseste acel numar din colectie si habar n-am unde l-as mai putea gasi…in fine asa am descoperit ca ai unele postari interesante, imi plac si cele legate de carti si filme dar in mod deosebit cele legate de travel. sper sa am timp cumva si candva sa iti citesc in intregime tot blogul. felicitari pentru el si spor la scris! toate cele bune!

  20. @Tomata: mersi :* da, exact așa simt și eu… facem cumva să ne și vedem, am în plan o vizită la TM cât de curând :D

    @Monica: daaaaaa, te aștept la Cluj și mă bucur că vii pe la mine atât de des :*

    @Călin: câștigătorul după cum știi s-a desemnat prin tragere la sorți, dar mă bucur că ne-am descoperit cu ocazia asta :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.