Două comedii cu Sandra

Nu am văzut “The Blind Side”, dar am văzut în trecutul apropiat două comedii cu Sandra Bullock și consider că rolurile de comedie i se potrivesc foarte bine, e făcută pentru ele, dar cum cu Oscarul nu-i de glumit și nicio comedie nu va fi recompensată cu o statuetă și Sandra a primit laudele binemeritate pentru un rol dramatic.

ALL ABOUT STEVE (2009)

E filmul pentru care Sandra și-a adjudecat nedorita Zmeură de aur, e un film ușor și foarte aiurea, dar mie mi-a plăcut… nu cum a jucat ea (care se prostește la greu) ci cum a fost construită povestea. Nu aș zice că e un film chiar atât de prost.
În rolul lui Steve, Bradley Cooper din “Hangover”.

The Poposal (2009)

Mi-a plăcut foarte mult, e o comedie bună, cu Sandra în rol de “Îmblânzirea Scorpiei” și brunetă, așa cum îi stă cel mai bine. Iar partenerul ei, Ryan Raynods e absolut minunat, am crezut că nu a jucat în viața lui altceva decât comedie. Apoi am văzut la TV un film care mi-a demonstrat contrariul, dar oricum…
Dacă sunteți fani Sandra Bullock, dacă ați gustat filme gen Miss Congeniality (2000-2005), atunci ca să vă relaxați în acest weekend puteți urmări aceste două filme.

8 comentarii

  1. 'The blind side' e o drama e adevarat, dar rolul ei e in destule situatii cat se poate de comic.Merita sa vezi filmul! :)

  2. Nici eu nu am vazut The blind side (poate week-end-ul asta); dar celelalte doua sunt super. The Proposal este chiar deosebit, chiar daca diferenta de varsta dintre cei doi este evidenta.

  3. Ma bucur ca mai e cineva de acord cu mine ca All About Steve nu e asa de dezastruos. The Blind Side merita insa vazut.

  4. Oh, Sandra e adorabila. Chiar mi-as dori foarte mult sa o cunosc in realitate. Am vazut o poza cu ea si cu un cersetor si jur daca eram acolo ii luam in brate pe amandoi. :)
    ma bucur foarte mult ca a luat Oscarul anul asta, il merita pentru rolul din The Blind Side.
    Cand o sa ma fac mare, as vreau sa fiu asa ca si Leigh Anne Tuohy (sper ca am scris corec) :P

  5. @Tomata: Sandra e genul de femeie și frumoasă și deșteaptă, genul de actriță și comică și dramatică și OM înainte de cele enumerate mai sus :)
    Și mie îmi place de ea foarte mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.