Alte filme și alte Oscar-uri

First of all… vă amintiți că acu’ două săptămâni am făcut un sondaj? Vă întrebam ce serial urmăriți? iar voi cu amabilitate mi-ați răspuns în număr mare, voturile fiind diverse, ceea ce m-a bucurat nespus. Totuși, așa cum mă așteptam a câștigat Grey’s Anatomy și oarecum mi-am demonstrat mie că mă uit la serialul care trebuie :D Nu am renunțat la ideea de a începe să mă uit la House M.D., dar încă nu m-am apucat.

Oricum Anatomia lui Gray, are foarte mulți fani, e un serial care a prins și m-a prins (eu de la Dr. Quinn nu m-am lecuit de serialale cu doctori) atât de tare că deși la sezonul 6, tot mai sunt lucruri care mă surprind (în general serialele mor lent pe la sezonul 4).


În altă ordine de idei, aseară am pornit să ne uităm la The Hurt Locker (ne-am luat și niște boxe mișto), dar pentru că baby dorea să revadă lansarea din Apollo 13 la noile boxe, ne-am pus și am mai văzut Apollo 13 pentru a treia oară (eu cel puțin).
Măi, anturajul te modelează, clar (nu cred că aș fi ajuns eu să spun despre Apollo 13 ce film minunat e, dacă nu aveam în casă un super pasionat (Clau are și un site cu știri despre spațiu; Parsec) :D Ideea e că filmul asta are ceva “emoționat”, ceva ce mă face să casc ochii mari și să urmăresc acțiunea de fiecare dată ca și când nu aș ști cum se termină (știam înainte de a-l vedea prima dată).
Cine nu l-a văzut trebuie neaparat să-l vadă, pentru povestea reală execelentă și pentru distribuția extarordinară.
Cum ar veni, The Hurt Locker a rămas să-l vedem azi-mâine big grin


La recomandarea lui Luci și a Liei am văzut într-o zi Superbad și daaaa…. am râs (e bine că am râs… pentru connaisseurs). Normal că pentru cei care deja au o greață când aud de filme cu și despre adolescenți ciudăței, filmul e auirea, dar dacă vrei să vezi o comedie care să te facă să uiți de rutina vieții, asta merge cu prisosință.

Bun, și mâine noapte sunt Oscarurile. Cine credeți că va lua? Eu nu am nici cea ma vagă idee… în ultimii ani m-au surprins câștigătorii.
Avem și sondajul atașat… mai rămâne să votăm, să așteptăm și dacă ne ține să ne trezim să ne urmărim Gala Live.

You may also like

6 comentarii

 1. Nu as putea sa spun care sunt castigatorii, chiar si daca as fi vazut toate filmele nominalizate, lucru pe care trebuie sa il recunosc, nu s-a intamplat.
  Am vazut ca Avatar este nominalizat de 9 ori. Cat despre District 9 eu unul nu stiu ce au vazut altii la filmul asta: povestea din District 9 putea fi spusa intr-un mod mult mai placut. Pe mine nu m-a impresionat.

 2. @Clau: nu prea am mai scris un singur post/film… în general le grupez, depinde ce am de zis happy

  @Robert: Eu am văzut două, Avatar și The Hurt Locker, din câte am auzit acestea sunt cele două mari favorite… dar deși nu le-am văzut pe celelalte tare aș vrea să câștige altul, peste astea două super populare happy Vedem, în noaptea asta big grin

 3. An Education
  Colin Firth
  Meryl Streep
  Stanley Tucci
  Anna Kendrick

  Sper ca de data asta politica sau comercialul să nu învinga

 4. seriale: One tree hill, Dr house, Lie to me, Grey's anatomy, 30 rock, gossip girl big grin seinfeld si altele (CSI-uri, Jordan, Ghost Whisper etc la tv cand le prind)

  the hurt locker merita winking

 5. @emi: politica și comercialul se pare că au învins din nou… mă bucur doar pentru Sandra, vreau să văd cât mai repede The Blind Side big grin

  @evergreen: The Hurt Loker a luat, știam că-l preferi, până la urmă l-am văzut și eu sâmbătă… și mă bucur că am făcut-o înainte să i-a premiul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.