Între tolba cu împliniri și lista cu dorințe

Plecată o vreme departe de cei dragi era natural ca aceste sărbători să le petrec în mijlocul familiei și al prietenilor. Prin asta am înțeles că trebuie să merg la Ineu și deși nu am simțit magia până în Ajun, tot ce a urmat după mi-a reconfirmat că magia iernii nu o pot simți încă decât la Ineu. Poate nu va mai dura mult, cine știe?

Nu am făcut nimic extraordinar, sau inedit, diferit de ce făceam în general, doar că am avut mai multe de povestit la gura sobei și mai multe vizite de care îmi era dor. Și chiar dacă zăpada a dispărut sau Moșul a venit mai devreme, chiar dacă nu am avut un plan de Revel până pe 31 decembrie, toate s-au potrivit la fix, tolba a fost plină cu de toate pentru anul ce a trecut, iar lista cu dorințe pentru anul nou a prins contur fără să o gândesc prea mult.

Pentru mine 2009 a fost tare plin și nu doar cu bune că așa e viața, dar la final când am tras linie m-am socotit mulțumită de mine și de cei din jur. Finalul de an (noiembrie/decembrie) a fost mai frumos decât tot restul lui, a funcționat după principiul “cele bune să se adune, cele rele să se spele”. Apoi noaptea dintre ani, chiar dacă ploioasă m-a găsit răzând în hohote urmărind artificiile care au luminat orășelul. Dorința de la ora 00:00 a fost spusă apăsat în gând la fel ca sărutul de la La mulți ani ! Nimic spectaculos și totuși perfect. Așa cum vreau să fie și acest an care tocmai a venit peste noi.

Dintre dorințele ce pot fi spuse :D

-sănătate pentru mine și familia mea
-să-mi țin prietenii aproape și să mă bucur de fericirile lor și ei de ale mele
-să-mi fac treaba la școala și să nu dezămăgesc pe cei care știu ce pot și cât pot
-să citesc măcar cât anul acesta, dacă nu mai mult (țintesc barem 70-80 de cărți)
-la vară am (avem) o datorie frumoasă față de doi prieteni buni de care vreau să mă achit onorabil și cu bucurie ca să ne distrăm pe cinste în Eurotripul de după
-promit să fiu mai optimistă, mai puțin stresată și cu mult mai calmă
-să nu schimb esențialul din mine dar să îmbunătățesc părțile slabe
-să iubesc, să fiu iubită și să transmit sentimentul în jurul meu
-să mă înțeleg mai bine cu mine, mai bine ca în 2009 :D

Probabil cu răbdare și perseverență nimic nu e imposibil și cu siguranță tolba cu împliniri de la finalul lui 2010 mă va mulțumi și mai tare, iar lista pentru 2011… ooohooo deja se conturează că am planuri mari :)

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.