Detoxifiere


Ceai verde, ceai de urzică, ceai de mentă, ceai de lămâie, apa plată (barem 2 l pe zi), apă plată cu lămâie și miere de albine, lămâie fiartă cu miere, portocale, mandarine, kiwi, gref, pomelo, biscuiți digestivi, pâine neagră, carne de pui fiartă, pește, legume proaspete, nimic prăjit (poate doar pâinea), mișcare (măcar 30 de minute de mers pe jos în pas alert), somn liniștit, fără stres, fără cafea, fără alcool, fără petreceri pânâ dimineața, fără sare, zahăr sau grăsimi.

Foarte pe scurt asta înseamnă detoxifierea organismului, adică să-i luăm organismului de pe cap niște stresuri fie ele culinare, sedentare sau din alea care scot peri albi.

Și deși știm ce bine ne-ar prinde un astfel de tratament totuși nu-l facem. De ce?

5 comentarii

  1. In afara de bautul cafelei , o ceasca dimineata si in afara de cele 30 de minute de exercitii zilnice pe care nu le fac , in rest fac tot ce ai scris….zilnic , de cateva luni…:))
    Iti tin pumnii Bia si poate pui si meniu de gen , ca ma intereseaza…Pusi!

  2. @Diana: da, se pare că potrivit ar fi și fără cafea, dar pentru mine nu-i o problemă că nu sunt băutoare de cafea :)

    @Ana: bravo !!! foarte fain că te poți tine de un așa program, eu nu prea pot incepând cu apa pe care nu o pot bea cu de-a sila, apoi nu prea pot fară prăjeli, fac ce fac și se adună la masă și ceva prăjit :(
    Cred că am totuși noroc că nu beau alcool și cafea deloc și îmi plac ceaiurile și fructele că altfel nu știu ce m-aș face :D

  3. Pai Bia , este puterea obisnuintei…de aceea te gandesti ca ti-ar fi greu…orice inceput este greu,e clar…dar o data ce te vei obisnui cu noul stil,poate ai sa ajungi sa spui la fel ca mine , cu regret , ca iti pare rau ca nu ai facut-o mai demult…:)
    Eu niciodata nu as fi crezut in ruptul capului ca voi putea renunta vreodata la inghetata de ciocolata…sau sa nu mai mananc zilnic ciocolata si prajituri,sa nu mai beau zilnic cola si papsi,sa nu mai halesc aproape zilnic cartofi prajiti…pfuai…n-as fi facut asta>Uite ca am facut-o si se poate…Incearca!N-ai ce pierde.Daca nu iti place,vi inapoi la obisnuinta!:)

  4. @Ana: știu că de obișnuință-i vorba, dar e clar că obiceiurile sunt cele care se schimbă cel mai greu la un om, eu oricum te felicit că tu ai reușit să le schimbi pe ale tale :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.