Oameni darnici


Tot ce pot să fac în acest moment este să o susțin pe LIA în Campania Fii om darnic, campanie care a debutat de o lună și jumătate și este un real succes. La București a reușit să strângă un număr impresionant de saci cu haine și alte lucruri, cosmetice, mâncare și bani, iar distribuirea lor este în desfășurare. Din câte am înțeles există cineva și în Cluj care se ocupă de asta. Se numește Adela și poate fi contactată la adresa adela.rusu@gmail.com.
La mine e puțin mai complicat pentru că sunt în Cluj, iar lucrurile pe care le-aș putea da și chiar mi-aș dori asta sunt la Ineu în județul Arad. În acest caz aș putea eventual să aștept luna august când merg acasă să aduc câte ceva. Offf…din nou problema distanței și a timpului, dar vreau să cred că nici atunci nu va târziu, în definitiv mereu sunt oameni care ar avea nevoie de lucrurile acelea.
Deci, cine dorește și poftește poate să ia legătura cu Adela sau chiar cu Lia (se găsesc informații la ea pe blog) și să fie darnic pentru că dacă noi avem nu înseamnă că are toată lumea, nouă nu ne mai încap hainele în dulap, iar alții nu au ce lua pe ei, noi nu știm ce să mai mâncăm dar alții chiar nu au ce.
Felicitări Lia, nu sunt mulți ca tine !!!

2 comentarii

  1. Te pup, Bianca! Şi mulţumesc de susţinere şi de vorbele frumoase :) Chit că tu nu ai lucruşoarele în Cluj, sunt comvinsă că vei da de veste despre proiect şi Adela cunoscuţilor tăi. E o fată aşa de entuziastă, încât merită toată susţinerea :) Te pupez încă o dată şi să ne citim cu bine :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.