2 X 3DVineri am văzut “Chemarea Străbunilor” la Odeon, iar sâmbătă “Fly me to the moon” la CinemaCity. Experiența 3D mi se pare fascinantă mai ales că nu am văzut prea multe filme de genul acesta până acum.
“Chemarea Străbunilor” este un film cum a zis Clau “ceva în genul celor date de TVR2 duminca la prânz”, în sensul că acțiunea este ușurică și se vede clar că este făcut de dragul 3D-ului și nu e clar un film bun. Pentru copii însă aș putea zice că e OK având în vedere că e o adaptare a cărții “The call of the wild” a lui Jack London. Iarnă, zăpadă, copii, animale, husky siberian extrem de drăguț, povestioară la gura sobei, bunici și puțină aventură, dar nimic mai mult.

În schimb “Fly me to the moon” (animație) la care sinceră să fiu am mers cu destul scepticism, mi-a plăcut mult mai bun. Efectele au fost grozave, aproape amețitoare, iar povestea excelentă. Merită văzut nu doar de copii, chiar dacă ei erau cei mai mulți în sală. La un moment dat unii păreau că vor să aplaude, iar la final alții au fost atât de încântați că doreau să refacă acasă acțiunea filmulețului. Cred că a fost cel mai bun 3D de până acum și nu exagerez deloc.
Vreau să mai merg la “UP” tot un desen animat 3D care promite mult, făcut de Pixar în colaborare inedită cu Disney. Dar acesta doar ce a apărut și mai am timp în săptămânile următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.