Pentru că lunea nu crește iarba, i-am pus apă…

Azi am avut o zi care nu a semănat deloc cu precedentele, e una din zilele alea de care te tot miri. Și când mă gândesc la faptul că azi dimineață abia m-am târât la baie, ofuscată de faptul că-i luni, surmenată că trebuia să ies din casă, deprimată din cauze iluzorii, ca de obicei, unde mai pui că dormisem cam 4 ore noaptea trecută…
Și apoi se face că am trecut atât de repede peste toate astea…în timp ce stăteam la curs, gândindu-mă la câte am de făcut după…am decis să fac exact ce nu-mi propusem când am ieșit pe ușă, și anume să mă duc la fostul loc de muncă, de unde mai aveam de recuperat o hârtie. Atata curaj mi-a trebuit să ma urnesc încât era cât pe ce să nu merg. Și totuși iată-mă în fața ușii. Intru…am revăzut persoane dragi, oameni de care eram atașată pe vremea când lucram acolo, m-au primit bine, iar mie se pare că-mi lipsea revederea cu ei, sau poate îmi lipsea doar o revedere în general, cine știe? Oricum am împușcat 2 iepuri de-o dată: mi-am luat hârtia importantă și mi-am revigorat spiritul. N-aș fi crezut niciodată că s-ar putea întâmpla asta în locul acela, pe care recunosc că nu-l iubesc prea mult.
Și ca și cum asta n-ar fi fost tot, m-am gândit să trec pe la Anticariatul Academic, că tot era prin apropiere. Intru fără speranță, dar când colo găsesc exact ce caut de jumate de an și anume volumele lipsă din Opere Blaga, Minerva’74. Incredibil. Îmi iau 3, dar mai erau două pe care nu le am, însă cum zic să nu-mi las toți banii acolo, am hotărât că o să vin după alea altădată (oricum nu cred că cineva mai caută în disperare Blaga :D, sper).
Așadar, în plină depresie post sărbători, care mai nou se manifestă și după cele Pascale, am reușit să transform o zi de luni în ceva suportabil. Mai reușam asta prin generală și liceu cănd se întâmpla ca ziua mea să cadă într-o zi de luni, sau să cadă 8 martie lunea :)
Dar azi a fost doar 27 aprilie, și nu-i chiar rău că-i doar luni…să mai zică cineva că doar mă plâng :))

2 comentarii

  1. multa lume nu il place, pe acel loc de munca, dar pana la urma a fost o experienta din viata noastra … adibuzdugan.blogspot.com

  2. Da așa e Adi…mă bucur că ai citit. Și eu îti citesc blogul. De azi îl pun și în blogroll. Ce mai faci?
    :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.